duminică, 19 august 2018

10 august 2018 este ziua unor noi dovezi de stalinism

In 10 august 2018 Guvernul Dancila - Dragnea a mai oferit o dovada de actiune stalinista.
PSD -ul, acest partid neocomunist-stalinist, a mai demonstrat o data ca politica sa este aceea a pumnului in gura. PSD a demonstrat din nou ca mijloacele sale sunt bata si bocancul. Toate acestea incadrandu-se armonios intr-un discurs populist, de genul "fara violenta, ca sa putem sa dam noi".

Cu ocazia actiunii brutale a jandarmilor, aceasta forta de represiune impotriva poporului, s-au comis cateva fapte penale deosebit de grave.


https://www.facebook.com/Digi24HD/videos/2173763089309563/


Ancheta Parchetului General sper sa tina cont de toate aspectele in cercetarea sa.

1. Jandarmii aveau indicativul de pe casti acoperit, pentru a nu putea fi identificati. Prin urmare, avem de a face cu niste derbedei in uniforma cumparata de stat. Mai mult, arata o actiune premeditata, de evitare a raspunderii fata de niste actiuni ilegale.

2. Jandarmii nu au putut identifica si scoate dintre protestatari circa 40 de agitatori, vizibili si pentru telespectatori. Prin urmare, acei agitatori au fost acolo desfasurati cu intentie, tocmai pentru a justifica o represiune brutala. Faptul ca - asa cum zice M. Guran - au fost si trupe speciale de interventie ale politiei ma face sa sustin ca se pregatea un macel. Oare agitatorii aia nu erau cumva tot niste jandarmi, dar in civil, caci puteau sa vina si in uniforma daca aveau indicativul ascuns? Astia stiu meseria sau stiu doar sa bata cetateni neinarmati, femei si copii?

3. In multe din filmele postate pe fb se vede cum jandarmii lovesc oameni cazuti la pamant, inadmisibil, zau, nici derbedeii nu se lovesc intre ei cand sunt la pamant. Jandarmii au primit ordin sau asa e instructia lor, sa loveasca oameni neinarmati, cazuti la pamant?

4. Neomenesc de-a dreptul. Intr-un alt film pe fb o femeie sau o tanara cere ajutor, iar jandarmii nu numai ca nu ii acorda primul ajutor, ceea ce e de datoria lor in primul rand, dar o si insulta si ii doresc sa se chinuie. De unde dracu ati gasit babuinii astia? Ati golit Teleormanul? Neacordarea de catre jandarmi a primului ajutor, tratarea cu dispret si aducerea de injurii unei persoane vatamate chiar de ei e o alta fapta penala.

5. Intr-un alt film pe fb se vede o multime pasnica, departe de jandarmi, in mijlocul careia cade o grenada cu  gaz lacrimogen. Jandarmii aia au atacat cetateni pasnici, au folosit munitie de lupta impotriva unor cetateni neinarmati. De aici rezulta caracterul intentionat al evenimentelor, rezulta vina jandarmilor si caracterul penal si inuman al faptelor lor.

6. Au batut niste turisti israielieni, pe care i-au coborat din taxi. Jandarmii nu difera cu nimic de militienii lui Postelnicu, "ïl batem pana recunoaste ca a scris Scrisoarea a 3 a".


O tara si o natiune ajunse pe mana unor infractori si prostani.


https://www.facebook.com/tetelejurnal/videos/240131100174668/UzpfSTEwMDAwMDQ1OTYwMTcxMDoyMzgzNDk2MzkxNjc1NjU4/


Eu imi pun un fel de intrebare, ca nu vreau sa fiu considerat instigator, dar asa, ca fost infanterist, oare daca ne-am duce 50 de insi, cu masti de gaze pe fata, si cu ciomege la noi, ar mai sta in picioare acesti bravi jandarmi, sau ar trage cu munitie de razboi?


https://www.facebook.com/Digi24HD/videos/272217126710606/?notif_id=1534694508624235&notif_t=live_video


Protestatar neinarmat, culcat, batut cu pulanul si sub jet de gaz direct

Protestatar neinarmat, culcat, batut cu pulanul si sub jet de gaz direct








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cacatii de la liceul Traian Lalescu si Justitia EP. 14

  Justitia si cacatii de la liceul teoretic Traian Lalescu Hunedoara (14) `              EPISOD   14    SLUGILE CACATILOR dupa Gheorghe...