miercuri, 17 aprilie 2019

Cum e sa mori inecat in cacat?


Cum e sa mori inecat in cacat? 


Titlul acestui blog pare - la prima vedere - inspaimantator. Chiar asa trebuie sa fie. De ce? Pentru ca realitatea e inspaimantatoare.  Un copil a murit inecat in haznaua din curtea scolii. 

Link informatie 
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-23089735-video-copil-trei-ani-din-judetul-iasi-murit-dupa-cazut-fosa-septica-scolii-din-localitate.htm

Care a fost reactia autoritatilor?  A fost o reactie tipica a bugetarului platit doar ca sa voteze partidul ce i-a dat postul, salariul etc., o reactie de dezvinovatire. Asa am aflat ca nu sistemul bolsevic - leninist - ceausist de invatamant este de vina. NU. Copilul este de vina. Nu poate fi de vina invatamantul "romanesc", dacic chiar, asa ceva este de neacceptat. De vina e copilul sau altii, martienii, aia din gaura neagra etc. Copilul nici nu era inscris la scoala, aflam din comunicatul oficialilor tampirii nationale. Cat despre faptul ca la inceputul mileniului III, in anul 2019 avem inca scoli cu cacatoarea in fundul curtii, numai de bine. Noi de milenii traim cu cacatoarea in fundul curtii, dacii aveau cacatoarea in fundul curtii, care e problema ba, sorosistilor? 

Veti zice ca nimic nu poate fi mai grav de atat. Uite ca va inselati. Mult mai grav este ca pe romani i-a marcat mai mult incendiul de la Notre Dame din Paris (trebuie specificat orasul, caci in Franta sunt sute de biserici "Notre Dame", cateva vizitate si de mine). A murit un copil inecat in cacat? "Las', fa, ca da ma-sa din cur si face altul". Si cu asta am pus punctul pe i. 

Stiu ca cei mai multi s-au simtiti deranjati ca eu am sustinut si sutin ca invatamantul romanesc produce tampiti la scara industriala. Hai sa lasam emotiile si orgoliile la o parte si sa raspundem doar la o simpla intrebare: "Pe ce loc e Romania in Europa, la orice capitol?" Pe ultimul loc. Oare suntem pe ultimul loc intre natiunile Europei de destepti ce suntem? Suntem pe ultimul loc pentru ca suntem prostani. Nivelul national de prostie se vede in nivelul invatamantului romanesc. Noi, natiunea noastra nu e in stare nici sa asigure baza logistica a invatamantului, ce sa mai vorbim de altele... 
Si-a dat E-caterinca Andropauza sinistra elucubratiei nationale demisa? Nu. De ce sa si-o dea? Doar ea e pusa de PSD sa tampeasca natiunea, nu sa-si dea demisia. Ce, Andronescu l-a aruncat pe copil in hazna? 

Desi natiunea romana nu a murit ca acel copil, caci ar fi vorba de o extinctie, metaforic putem spune ca natiunea romana moare inecata in cacat. Si trebuie facuta o esentiala precizare, in propriul cacat. Acum chiar nu mai putem da vina pe nimeni, nici pe sovietici, nici pe imperialisti, nici pe omuletii verzi, pe nimeni. Astia suntem. 

Iar prostia noastra nationala se rasfrange negativ si asupra mediului, inclusiv asupra celorlalte vietuitoare din spatiul nostru mioritic. Am ajuns sa consideram ca noi, romanasii verzi ca martienii, de la alcool - desigur, nu mai incapem de ursi. O gandire defecta, ca si noi. Nu noi, oamenii suntem deranjati de ursi, ursii sunt deranjati de oameni. Ursii nu mai pot trai din cauza noastra. De ce? Pentru ca le-am distrus padurea, le-am distrus hrana etc. In prostia noastra patologica de-a dreptul, am gasit si o solutie, sa-i impuscam. 




Cand mai si aud fel si fel de discursuri si emisiuni in media laudative la "mandra natiune romana" ma apuca sila. Am mai scris, acum un secol pana si bulgarii radeau de noi, dar noi ne tinem mandri, noi, care am populat Terra, am inventat mersul pe jos si gravitatia... 

De ce dupa 30 de ani de la inlaturarea formala a regimului sovietic- ceausist suntem tot o natiune de inapoiati, rudimentari si nespalati? 


O melodie ce ni se potriveste 
https://www.youtube.com/watch?v=AthT8kw7CIo 








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cacatii de la liceul Traian Lalescu si Justitia EP. 14

  Justitia si cacatii de la liceul teoretic Traian Lalescu Hunedoara (14) `              EPISOD   14    SLUGILE CACATILOR dupa Gheorghe...