luni, 2 noiembrie 2020

(3) Liceul Traian Lalescu si Justitia

 Al doilea dosar penal pentru Boldor C. 1947/P/2020


Boldor Cosmin, profesor la liceul  stalinist  numit la misto liceu teoretic - Traian Lalescu Hunedoara, este un fel de etalon al acestei institutii, e un simbol chiar. Scoala asta ar trebui sa i poarte numele. Traian Lalescu, om de stiinta, se rasuceste in mormant pt ca  astia se  folosesc de numele sau ilustru.  

Dar aceasta dedublare este parte din metodele lor staliniste, in care minciuna, falsul, defaimarea  santajul sunt instrumente de baza. Astia mint cum respira si inca mai gasesc fraieri care pun botul.

Daca tot e Boldor C simbol, tot el e si printre primii  care isi plateste faptele. 

Boldor C. are deja doua dosare penale la Parchetul Hunedoara. Primul este pt ca ma urmareste cu gasca lui prin oras si striga dupa mine  injurii, 1735/p/2020. Al doilea este pentru pentru falsuri si declaratii mincinoase intr un dosar penal, 1947/p/2020. Acest dosar, ca si cel pe numele Tanasa Dorina, se finalizeaza cu puscarie. 

Boldor si gastile lui au convins trei familii sa mi faca plangeri penale pentru agresiune sexuala. Astia chiar cred ca faptele lor nu au consecinte. Realitatea e alta. Vor plati pentru faptele lor. 

Boldot C si gasca lui de la liceu, ca initiatori ai dosarului penal in care am fost tarat cu ajutorul unor  familii la fel de asimptomatici intelectual ca si ei, au un drum drept spre puscarie. Ma asigur ca nimic nu le sta in cale. 

Cum faptele lor staliniste sunt numeroase, si consecintele sunt  tot numeroase. Sunt in pregatire inca cateva plangeri penale. Toate tot cu finalitate parnaia. Si  mai sunt in pregatire cateva procese, unele civile, altele penale. 

Voi publica si cateva dintre declaratiile lor din dosarul penal 356/p/2020 in care m au tarat. Sunt de noaptea mintii. Vor aparea si in cartea ce le o dedic. Fac istorie cu ei. 

Astia trag de timp crezand ca poate vor mai gasi ceva cu ce sa ma santajeze. Sunt nesantajabil. Daca cu dosarul asta de agresiune sexuala 356 nu m au putut santaja, ce mai spera? 

Viitorul lor e puscaria, cel putin pentru unii din ei. Fericiti cei ce vor merge la parnaie.  


Cartile scrise de mine 

http://mihaelduca.byethost18.com/pag/carti.html?i=2  

Asta e diferenta dintre mine si ei, eu produc stiinta si mi fac munca cu respect pentru profesie. 







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cacatii de la liceul Traian Lalescu si Justitia EP. 14

  Justitia si cacatii de la liceul teoretic Traian Lalescu Hunedoara (14) `              EPISOD   14    SLUGILE CACATILOR dupa Gheorghe...