sâmbătă, 11 august 2012

Sinucigasii romani prefera metoda BMW?

In Romania mor aproximativ 3500 de oameni in fiecare an in urma accidentelor auto. Parca suntem o tara in razboi.
O parte dintre acestia, eu sunt convins ca sunt sinucigasi. Un individ care nu are discernamant, care isi ia o masina "tare" si care apasa pedala acceleratiei pana la fund e un sinucigas. Partea proasta la metoda asta e ca mor si oameni nevinovati. Tocmai pentru a evita moartea unor oameni nevinovati eu propun ca statul sa amenajeze in fiecare judet o pista lunga de un kilometru, dotata la capatul ei cu un zid masiv de beton; toti cei ce doresc senzatii tari, le vor avea garantat, fara a mai muri oameni nevinovati.
Joi, in judetul Tulcea, a avut loc un accident in care au fost implicate trei autovehicule si din care a rezultat moartea a sapte persoane. Cauza? Un individ sinucigas, ce avea un BMW, dar nu avea carnet de conducere. Eu cred ca ar fi bine ca la examenul psihologic sa fie cuprins si un item despre suicid, pentru ca eu cred ca inconstient, unii isi doresc carnetul de sofer doar pentru a se sinucide.

Imaginile nu au nevoie de comentarii. Una dintre masini s-a rupt in doua si a luat foc.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cacatii de la liceul Traian Lalescu si Justitia EP. 14

  Justitia si cacatii de la liceul teoretic Traian Lalescu Hunedoara (14) `              EPISOD   14    SLUGILE CACATILOR dupa Gheorghe...