sâmbătă, 6 iulie 2013

Pricopie este "decat" ministrul Educatiei

Si-a mai trecut un an din noi, a fost si vant, au fost si ploi... Sistemul de invatamant sovietic-ceausist defileaza si tot defileaza in ritm de fanfara.

Domnul Ponta, in calitatea sa de prim-ministru a tinut sa-l felicite pe ministrul Educatiei pentru ca nu s-a lasat impresionat de "tot felul de frustrati cu satisfactii sadice ca pica cat (sic!) mai multi elevi"

Din afirmatia domnului Ponta se pot desprinde doua idei calauzitoare:
1. Daca examenele sunt corecte si pica o parte a elevilor la BAC rezulta ce cei ce au organizat, organizeaza si vor organiza acest examen sunt frustrati cu satisfactii sadice. 

2. Cui multumeste domnul Ponta? Unui agramat. Ca astia "e" cadrele de baza. 
Citam din eminentul si prea scolitul degeaba domn Pricopie:   „Nu a existat (AU EXISTAT) subiecte pe pagina de internet, a existat decât (DOAR) un mesaj, care nu a fost postat la 08:34, aşa cum s-a spus iniţial, ci la 09:34”.

Acum intelelgem de ce au fost mai usoare subiectele la Evaluarea Nationala, dar si la Bacalaureat. Pentru ca in opinia premierului, în 2010-2011 a existat un "campionat naţional" pentru distrugerea elevilor şi a părinţilor, care ţine însă de "probleme psihologice".

Victor Ponta lanseaza acuzatii grave, nefondate si care-i depasesc competenta. Eu cred ca Abramburica a vrut sa doveadeasca in modul cel mai stalinist cu putinta ca ea poate, ca "se face cum vrea ea". Adica si-a pus pupilul ca ministru, pe Pricopie, ce-i ciuguleste din palma, si il butoneaza pe Ponta prin Iliescu si Nastase. De ce? Pentru ca trebuie studenti. Asa cum am mai scris, nu conteaza ca avem casierite ce au facut Dreptul sau camionagii ce au facut Politehnica. Sa fie studenti, sa fie norme, sa fie plata cu ora. Prosti, dar multi. Acesta e modelul. Modelul de tara. De altfel, clar reliefat la examenule de BAC.

nu s-a lăsat impresionat de „tot felul de frustraţi cu satisfacţii sadice că pică cât mai mulţi elevi“, deoarece rolul autorităţilor nu este de a-i satisface pe aceştia, ci de a verifica exact situaţia.

Citeste mai mult: adev.ro/mpesvx
nu s-a lăsat impresionat de „tot felul de frustraţi cu satisfacţii sadice că pică cât mai mulţi elevi“, deoarece rolul autorităţilor nu este de a-i satisface pe aceştia, ci de a verifica exact situaţia.

Citeste mai mult: adev.ro/mpesvx
La Evaluarea Nationala din 2013 subiectele au fost atat de usoare incat s-au minunat si elevii, fapt cu consecinte destul de grave la nivelul elevilor foarte buni. Dar nu conteaza!



Din modul in care au raspuns elevii (unii) la examenul de BAC, este evident ca emisiunile tembeliziunlor de genul celei moderate de Capatos, au invis lectiile predate in invatamantul romanesc.Cu tembelizorul ati invins poporul.

Sa ne delectam cu cateva "modele" de viata:
- “Cătălin Botezatu este un model în viaţă pentru orice fiinţă pentru că el ia fete din viaţa reală şi le duce şi le îmbracă la Bucureşti şi pe unele chiar mai adânc în Europa”
- “Pe lângă modelul meu în viaţă eu am şi modele în viaţă, care sunt animatoare, cu care mă înţeleg bine, cu unele merg chiar la ştrand"
„O duci bine în viaţă dacă eşti şmecher, cu maşină tunată, gagică cool, ţi se apleacă lumea la picioare. Sau poţi fi afacerist ca Gigi Becali, să fi toată ziua pe la televizor, să arunci cu bani la săraci. Asta văd eu model, ca băiat de băiat ce sunt. Nu mi-am schimbat părerea nici după ce l-au arestat pe Becali, după trei ani scapă. Rămâne în istorie“.


Despre mita de la BAC au scris toate ziarele, au facut emisiuni toate televiziunile. Ceea ce merita retinut, in maniera caragialiana, e suma, 600 euro pentru promovarea BAC-ului.
Unii zic ca e suma corecta... 
Altii zic ca a fost ghinion. 

Dar ce-mi place, nu avem doar presedinte jucator, avem si premier... Oare ce fel de premier?

Si acum sa radem de tineretul revolutionar al tarii, numa' bun de inscris la aripioara de tineret a USL:

* Ştefan cel Mare a bătut cel mai mulţi turci, era spaima Imperiului Austro-Otoman. A avut vreo 50 de războaie cu ei şi a fost 50-0. Numai când îl vedeau ăia şi deja începea să le sune apa în cap.
* Comuniştii erau terorişti, nu dădeau internet la oameni. Ei se bătea cu americanii, care lea dat la temelie, că avea mai multe bombe atomice.
* Statul român s-a născut pe cadavrele oamenilor simpli, ca mine şi ca tine, care au murit ca să avem noi unde să mergem azi la mall şi să spunem că România e o ţară de… mă scuzaţi puncte puncte
* Sau bătut ani mulţi în al doilea război mondial şi sa-u mai şi săturat. Şi au zis să facă pace şi au puso diun tratat. Adio război
* Uniunea Sovietică era un fel de Rusia de acum, mai măricică. Ea avea Armata Roşie, care era câtă frunză câtă iarbă, vorba poetului, iar noi otrăveam fântânile, ca să moară ei de sete înainte să ne arunce bombe în cap.
* Dacă nu era Mihai Viteazu să facă el România cu mânuţele lui cum l-a tăiat capu, şi bine la tăiat, nu aveau ăştia ce să fure azi.
* România era implicată în tot felul de relaţii internaţionale aiurea prin lume cu diverşi dubioşi. Asta nu era bine, deoarece îşi bătea toţi joc de ea ca şi acuma
* Hoţomanii din Imperiul Otoman au belit Ţara Românească de tot ce avea ea mai de preţ. Aur, carne, copii tineri pe care îi furau şi îi învăţau să fie hoţomani de mici.
* Nici nu ştiu care e treaba cu războiaele cu turci ruşi şi nemţi că ieu tot aud că unguri e obraznici şi ne fac probleme
* "Baiazid i-a zis cel bătrân lui Mircea să facă mişto de el".
* "Cătălina nu avea probleme financiare pentru că tatăl ei era împărat"
* "La cerinta de a formula un enunt cu substantivul umar: Ma doare-n umar de tine"
* "Rolul ghilimelelor e sa stii tu, ca esti cititor, ca n-a zis asta autorul, ci ca a auzit pe undeva si si-a scris repede in carnetel."
* "Va rog eu sa-mi DATZI cinci, am problem acasa nici nu VRETZI sa SHTITZI. FACETZIMI un bine sint amarat."
* "Poetul avea o fixaţia pe poza lui Ann pentru că atuncea, în vechime nu era Facebook ca să vadă toate panaramele dezbrăcate pe toţi pereţi. Şî ea perversa o lăsat poza ei în vitrină la foto pe unde ştia că trece poetul"

Totusi, ceva-ceva, tinerii au retinut, comunistii erau teroristi.

Va recomand site-ul personal http://duca.byethost14.com/index.html


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cacatii de la liceul Traian Lalescu si Justitia EP. 14

  Justitia si cacatii de la liceul teoretic Traian Lalescu Hunedoara (14) `              EPISOD   14    SLUGILE CACATILOR dupa Gheorghe...