joi, 6 martie 2014

O noua victorie a Justitiei, mafia fotbalului arestata

Acum vreo sase-sapte ani, cand a inceput de fapt actiunea impotriva infractorilor din fotbalul romanesc, multi erau sceptici cu privire la condamnarea acestora. Eu am fost sigur ca vor fi condamnati, chiar daca nu puteam sti cati vor fi condamnati sau la ce pedepse. O data cu trecera timpului entuziasmul meu a mai scazut, dar totusi speram. Sperantele mele nu au fost gratuite, din moment ce "el insusi", A. Nastase, a ajuns la bulau. Ceea ce trebuia sa se intample mai demult, s-a intamplat in sfarsit, infractorii au ajuns la locul lor in societate, adica la puscarie.

Justitia a triumfat din nou. 
Chiar daca e vorba de niste samsari din fotbal, faptul ca Justitia continua sa functioneze, este o garantie ca societatea se curata, lasand loc valorilor sa se afirme. Romania nu e un stat infractional, un stat in care cu cat esti un mai mare infractor, cu atat sa fii intr-o functie mai inalta si sa fii mai respectat.


Si nu, nu e o cinste sa fii la bulau.
Si nu, puscaria nu este pentru oameni (cinstiti), e pentru infractori.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cacatii de la liceul Traian Lalescu si Justitia EP. 14

  Justitia si cacatii de la liceul teoretic Traian Lalescu Hunedoara (14) `              EPISOD   14    SLUGILE CACATILOR dupa Gheorghe...