sâmbătă, 17 mai 2014

Tribunalul Hunedoara anuleaza cererile mele de chemare in judecata


Pentru infractiunile comise de C.N.I. Traian Lalescu Hunedoara in cardasie cu I.S.J. Hunedoara am facut mai multe cereri de chemare in judecata.


Tribunalul Hunedoara s-a remarcat pana acum doar prin anularea cererilor mele de chemare in judecata. 
Sa explic:

1. In urma gravelor incalcari ale legii la Colegiul National de Informatica Traian Lalescu Hunedoara si ca urmare a gravelor prejudicii ce mi-au fost aduse de catre C.N.I. Traian Lalescu Hunedoara, am procedat in mod civilizat la chemarea in judecata a Inspectoratului Scolar Judetean Hunedoara.

In August 2013 am chemat in judecata ISJ Hunedoara pentru urmatoarele capete de acuzare :
- fals intelectual;
- fals in inscrisuri;
- uz de fals;
- constituire de grup infractional organizat.
Vizati au fost urmatorii: Deldegan Iuliu, inspector scolar ISJ Hunedoara, Tanasa Dorina director la CNI Traian Lalescu Hunedoara, Ordean  Maria profesor la Colegiul Economic Emanoil Gojdu Hunedoara si Cirstea Nicolae, profesor la Liceul Teoretic Ghelar.
S-a constituit dosarul 6308/97/2013. Pentru ca acuzatiile erau grave si pedepsele sunt cu puscarie, Tribunalul Hunedoara a gasit solutia pentru a-i salva pe infractori, anuland cererea mea de chemare in judecata. Ce simplu!

2. In urma gravelor incalcari ale legii la Colegiul National Traian Lalescu Hunedoara si ca urmare a gravelor prejudicii ce mi-au fost aduse de catre C.N.I. Traian Lalescu Hunedoara, am procedat in mod civilizat la chemarea in judecata a C.N.I. Traian Lalescu Hunedoara.

In Octombrie 2013 am chemat in judecata Colegiul National Traian Lalescu Hunedoara pentru urmatorul capat de acuzare:
- abuz in serviciu.
Vizatata a fost  Tanasa Dorina director la CNI Traian Lalescu Hunedoara.
S-a constituit dosarul 7548/97/2013. Pentru ca acuzatia e grava si pedeapsa e cu parnaie, Tribunalul Hunedoara a gasit solutia pentru salvarea lui Tanasa, anuland cererea mea de chemare in judecata. Ce simplu! In acest dosar este vorba de dreptul meu la gradatia de merit, pe scurt, am pierdut aproximativ 18.000 lei ca spor la salariu.

3. Acum se afla o alta cerere de chemare in judecata in discutie, tot a institutiei infractionale numita in bataie de joc CNI Traian Lalescu Hunedoara, dosarul 1489/97/2014.

Sunt semne ca si in acest caz se va anula actiunea mea in instanta.

Prin urmare, concluzia e clara, dreptul la infractiunea nepedepsita e garantat. Garantat de Tribunalul Hunedoara.

Ce rost ar mai avea ca niste infractori sa aibe emotii ca ar pute fi condamnati, cand e mult mai simplu sa anulezi niste cereri de chemare in judecata? Nu exista judecata, nu exista vinovati, INFRACTIUNILE CONTINUA APARATE de niste mici judecatori.

No, ca sa nu zica cineva ca nu a stiut. Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu