sâmbătă, 4 iulie 2015

Din nou despre CNI Traian Lalescu. Gruparea nu e doar stalinista, ci si religioasa

Aceasta rusine nationala, e o monstra vie a dejectiei umane, in toate formele si toate timpurile.
Intr-un stat condus de infractori e normal ca si structurile statului sa fie la fel, ar fi de mirare sa fie altfel. In cazul CNI Traian Lalescu Hunedoara, se mai adauga si dejectia speciei umane.
Acest colectiv ce ar trebui desfiintat prin ordin de ministru, daca nu printr-un ordin judecatoresc, pentru ca reprezinta un pericol public, un pericol social, in disperarea lor de a atrage copii la scoala au umplut institutia laica de invatamant de icoane si candele crestine.
Explicatia e simpla, daca profesorii sunt prosti, daca copiii sunt prosti, asa e vointa domnului, vointa divina, deci asa trebuie sa fie. Daca pica toti la Bacalaureat, e tot vointa divina.
Despre aceasta hazna religioasa am mai scris aici
http://mihael-duca.blogspot.ro/2015/04/haznaua-religioasa-cni-traian-lalescu.html
Aratam atunci ca la cerea mea cu nr.  226/23.01.2015 institutia stalinista religioasa mi-a raspuns ca "nu are temei legal" pentru a elimina aceste simboluri religioase. Un raspuns aberant si cretin, intrucat nu exista nici un temei legal sa pui insemne religioase in scoli.
Atrageam atentia si parintilor ca media de la religie nu influenteaza media generala, asa incat e o mare prostie sa-ti abuzezi copilul intelectual si psihic pentru 0,03 puncte in plus.



Acum exsita o stare de certitudine, parintii trebuie sa faca o cerere scrisa la fiecare inceput de an scolar pentru copiii lor, daca vor sa-si abuzeze copilul cu ore de religie.
Pentru ca nu suport dejectiile umane, am inaintat catre conducerea institutiei o adresa cu nr. 3506/19.06.2015 in care arat ca nu mai particip la nicio activitate in institutie pana la eliminarea simbolurilor religioase.
Iata continutul adresei:


DOAMNA DIRECTOR,

  
          Duca Mihael Adrian, profesor doctor in stiinta, titular Educatie Fizica si Sport, va informez ca nu particip la nicio actiune didactica sau extradidactica in spatii ce sunt impanate cu simboluri religioase.
          Prin adresa 226/23.01.2015 am solicitat eliminarea simbolurilor religioase din institutia de invatamant. Aceste simboluri religioase le-ati introdus in scola fara a avea niciun temei legal, in schimb, mi-ati raspuns prin adresa din 28.01.2015 ca nu aveti temei legal sa le eliminati, ceea ce dovedeste inca o data metodele staliniste cu care lucrati.
          Intrucat Constitutia imi garanteaza dreptul la libera gandire, intrucat Romania este un stat laic si intrucat invatamantul este laic, refuz orice activitate didactica sau extradidactica in spatii ce slujesc prozelitismului religios.


19 IUNIE 2015                                           Duca Mihael Adrian






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cacatii de la liceul Traian Lalescu si Justitia EP. 14

  Justitia si cacatii de la liceul teoretic Traian Lalescu Hunedoara (14) `              EPISOD   14    SLUGILE CACATILOR dupa Gheorghe...