marți, 21 iunie 2016

Interviurile cacatilor

Sa trecem la lucruri serioase

M-am apucat cu ceva timp in urma sa scriu o carte despre cei 7 ani in care cacatii de la Colegiul Traian Lalescu Hunedoara si-au batut joc nu doar de cariera mea profesionala, ci de viata mea in ansamblu, si am constatat ca imi lipsesc niste informatii. O parte le am, cele despre manevrele cu bani si cu notele elevilor, despre care am mai scris. Cacatii astia stalinisti au indraznit cu ajutorul altor cacati (Deledegan, Cristea, Ordean) sa-mi modifice mediile, iar la procesul intentat de mine in penal la Tribunalul Hunedoara au avut castig de cauza datorita judecatoarei Draia in dosar 169/97/2015. Am trimis acest caz la DNA, de acolo am primit raspuns ca acest caz va fi in lucru la DNA Alba Iulia. Pana acum nimic.
Starea lor infractionala este evidenta si in raport cu banii scolii, obtinuti din chirii. Atat fosta directoare Gheorghe Maria, cat si acutuala direcotare Tanasa Dorina, au darul ciupirii din banii scolii (fapt suspectat de mine de la inceput). Bineinteles ca aceste fapte nu puteau fi comise decat cu complicitatea altor cacati din CNI Traian Lalescu. Lui cacata Gheorghe Maria i-am facut doua plangeri penale, amandoua “rezolvate” de procuroarea Hodor. Cine e Hodor? E verisoara lui Gheorghe. Ati inteles? Ca asa e la Hunedoara, o gasca de smecherasi cu ifose. Oare laba trista Negrea pe cand era seful parchetului din Hunedoara nu stia de relatia de rudenie dintre Hodor si Gheorghe? Acum Negrea e judecator la Tribunalul Hunedoara.
Tupeul psd.ist (Tanase a prins post ca profesoara si post de directoare datorita psd.ului), are forme concrete, pesedistii iti spun in fata ca ii doare la banana. Imi aduc aminte ca Gheorghe mi-a zis, intr-un caz, “n-ai decat sa te duci sa reclami”. Ea stia ca are spate, iar eu atunci nu stiam ca Hodor e vara-sa. Intre timp am aflat multe.
Un exemplu si de la Tanasa, actuala directoare, cand i-am cerut sa prezinte documentele cu banii incasati de scoala din chirii, a avut tupeul sa-mi raspunda, de doua ori, in scris, ca nu e treaba mea. Mai jos public fotocopia raspunsului pe care mi-l da Tanasa, in calitate de director la o institutie de stat, de  cacat, e adevarat, in care scrie negru pe alb ca “nu aveti nicio calitate oficiala sa solicitati aceste acte”. Scoala asta e pe numele ei, banii incasati sunt pe numele ei… Smecheria sa traiasca.Bineinteles, tot se puteau ciupi din banii scolii, chiar daca toate documentele ar fi fost corecte, metoda e clara, pretul de chirie e foarte mic, spaga e foarte mare. Atat timp cat erau stabilite chirii diferite, toate aceaste suspiciuni ale mele au temei. Dar ceea ce imi da o certitudine, este tocmai campania de discreditare dusa impotriva mea. Cine duce campanie impotriva mea, ruptii astia carora Inspectoratul Scolar Judetean le-a taiat o clasa de liceu tocmai pentru ca sunt extremi de slabi.  Cred ca s-au infuriat cand le-am spus, tot pe acest blog, ca sunt niste pacalici, dar asta e realitatea. 

Aceasta gasca de infractori, acesti cacati stalinisti au declansat in orasul Hunedoara o campanie de discreditare a mea, in care au folosit elevi, parinti, pensionari, dar si alti ciumpalaci din oras, campanie ce si acum se desfasoara si iata, s-au implinit sapte ani. Iar ei se asteapta acum sa dam mana si sa ne impacam.
Intrucat doresc sa public aceasta carte “Cacatii Hunedoarei” pana in toamna, incep o serie de interviuri cu toti cacatii ce mi-au stat in cale in acesti sapte ani si nu au incaput de viata mea. Va fi interesant.
O parte a acestor interviuri o voi publica aici, “Interviurile cacatilor”.

   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu