vineri, 8 iunie 2018

Mitingul psd - 9 iunie 2018

Azi e 8 iunie, maine e miting psd la Bucuresti.
M-am gandit din cand in cand, la ce ii trebuie de fapt lui Draqnea miting? Un motiv serios, nu petarde (familia traditionala, abuzurile statului impotriva lui insusi etc).
Azi mi se pare ca am gasit raspunsul: prin acest miting vrea sa dovedeasca tuturor psdeilor si simpatizantilor ca e la butoane, ca el dispune (cei ce cunosc semnificatia cuvantului inteleg perfect). In plus, vrea sa si verifice cat de slugi sunt toti ceilalti lideri psdisti mai mici. Mitingul asta e facut pentru psd. Nu are legatura cu nimic altceva.


Astept sa apara pozele sa le pun aici.

- partea a 2 a - 10 iunie
Nu au fost facute fotografii destul de sugestive, dar au fost facute cateva inregistrari video. 
Ruptii astia, adusi de psd, sunt ruptii ce i-au si votat si ii vor vota in continuare. Cu asemenea specimene doar putea si Lenin sa faca un partid bolsevic - comunist, tot cu acest tip de specimene au facut apoi sovieticii partidul comunist roman; tipul asta de ratati ne predicau noua comunismul. Fara distrusii astia nu ar fi existat nici URSS, nici Republica Socialista Romania.  Proletariatul, expresia mizeriei umane. 










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cacatii de la liceul Traian Lalescu si Justitia EP. 14

  Justitia si cacatii de la liceul teoretic Traian Lalescu Hunedoara (14) `              EPISOD   14    SLUGILE CACATILOR dupa Gheorghe...