vineri, 23 noiembrie 2018

Amprenta mioritica a cacatului autohton


Sa privim spre realitatea din Romanica in aceasta perioada, ce vedem?
Vedem in primul rand un guvern marioneta condus de un infractor, Faptul ca Romania in sec 21 este condusa de o prostana ca Dancila demonstreaza foarte clar valoarea noastra ca natiune.


Privirea acestei maimute exprima mai multa inteligenta decat tot parlamentul Romaniei

Noi stim ca de fapt asta e valoarea noastra nationala, dar nu vrem sa si recunoastem. Dancila, acest monument de prostie este oglinda natiunii romane. Fiecare popor isi merita conducatorii.
Cum s-a ajuns aici? La fel cum s-a ajuns ca Romania sa fie condusa de USL, adica unirea dintre psd si pnl. Asta e Romanica, democratia originala de tip sovietic, in care se fura in numele poporului.

Legatura catre site ul meu 
http://mihaelduca.byethost18.com

Revenind la evenimentele acutale, constat ca totul e praf, atat de praf ca nici macar nu mai distingem sula de prefectura.
Sa analizam putin cacatul asta mioritic al ultimei perioade. Nu ca ar merita, dar deja mi-e sila de toti papagalii ce se dau cu curul de pamant de grija natiunii.
1. C Kovesi a fost demisa cu sprijinul presedintelui K W Iohannis. Acum, in etapa schimbarii procurorului general Lazar constatam ca ministrul justitiei Toader Tudorel, sluga infractorilor din psd, nu are dreptul sa evalueze procurori. Intrebare simpla, presedintele K Iohannis nu stia atat lucru? Bai, suntem o adunatura de prostani ce se simt smecheri doar pentru ca sunt altii mai imbecili.
Efecte: destituirea fostului sef  DNA este ilegala. Cine se sesizeaza? Nimeni. USL merge inainte. Prin urmare concluzia e clara, Kovesi trebuia sa pice, adica a existat o intelegere politica, la care a pus si K Iohannis umarul.
2. Dupa ce a dat o sansa psd ului prin acceptarea prostanei Dancila ca prim ministru, Iohannis loveste din nou, accepta de fapt toate jocurile psd ului, parand ca se gandeste. Pe E Andronescu, poreclita gropara invatamantului romanesc, nu a numit-o din prima, ca sa confirme existenta usl ului, nu, a parut ca s-a gandit trei zile. Dupa trei zile a numit-o. La fel cu remaniaerea actuala a guvernului. Ce ne zice presedintele Iohannis? Ca nu se pot face doua remanieri intr-o saptamana. Sa asteptam pana saptamana viitoare. Buey, esti prost? Adica putem face remanieri saptamanale, nu? Doua intr-o saptamana e insa prea mult.
Acum e momentul ca Iohannis sa ne scape de O Vasilescu, poate sa o refuze pe orice post de ministru, doar daca vrea. Pariu pe o cafea, ca Vasilescu va aparea in guvern?
Dar stau sa ma intreb, ce are sau ce nu are O Vasilescu sau Ilan ala, evreul, in comparatie cu un alt psd ist, numitul Constantin Bogdan Matei, noul ministru al Tineretului şi Sportului? Cum apar specineme ca acesti psd isti? Ele apar exact pe linia bolsevica a luptei de clasa, cu cat esti mai prost, cu atat promovezi mai sus, in ierarhia de partid si de stat. Acest Bogdan Matei a obţinut nota 2,75 la examenul de titularizare. Dupa ce s-a inscris in psd a ajuns si titular si director si inspector, iar acum ministru. Cititi aici   
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/a-fost-fotbalist-si-acum-a-ajuns-in-guvern-cine-este-ministrul-de-nota-275-la-titularizare-1036231  
Ba, natiune de tampiti, voi va ganditi ca asta ca director si ca inspector mergea si inspecta alti profesori? Va ganditi ca el si altii ca el predau copiiilor vostri? 
De ce avem un invatamant sovietic? Uite, d'aia. Si prostanul asta psd ist ajunge acum in Nov. 2018 ministru, cu binecuvantarea lui K W Iohannis, el insusi fost (?) profesor. 
Deci, cu ce e mai prejos Ilan ala sau Vasilescu decat ratatul asta de Bogdan Matei? 
Ce vrea sa demonstreze Iohannis? 
3. Aflu ca un jurnalist angajat la TVR, pe bani publici, are tupeul sa dea in judecata o publicatie pe motiv ca i-a facut public salariul. Dar oare cat poate castiga un bugetar, angajat la o firma de stat ce merge pe pierdere? "Decat" 25000 lei lunar.

Unii chiar se cred specialisti la legat funda cacatului.
Cacatul mioritic are traditie, e adevarat. Eu repet, aceasta stare, aceasta realitate isi are radacina in lipsa de educatie a acestei natiuni.
Ma intreb doar, cand vom fi "ejaculati" din UE. In rest, ce sa ma mai mire?


In primavara acestui an am publicat cartea

                        Evaluarea si motivarea elevului 





Iata prezentarea cartii 
http://mihael-duca.blogspot.com/2018/03/cartea-evaluarea-si-motivarea-elevului.html

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cacatii de la liceul Traian Lalescu si Justitia EP. 14

  Justitia si cacatii de la liceul teoretic Traian Lalescu Hunedoara (14) `              EPISOD   14    SLUGILE CACATILOR dupa Gheorghe...