duminică, 28 octombrie 2012

10 miliarde de euro. un mizilic

Comisia Europeană blochează 10 MILIARDE DE EURO pentru România.
Acest fapt survine ca urmare a unor deficienţe grave din cadrul sistemului de gestionare şi control al programelor „Transport”, „Regional” şi „Creşterea competitivităţii economice”. Problemele sunt legate de domeniul achiziţiilor publice, al bunei gestiuni financiare, precum şi de prevenirea şi detectarea fraudei şi a conflictelor de interese. Această acţiune este urmarea unei analize aprofundate şi înseamnă că nu se vor mai face plăţi până la adoptarea unor măsuri pentru remedierea acestor probleme. Creanţele vor fi însă rambursate imediat ce acţiunile necesare sunt întreprinse de autorităţile române", se arată într-un comunicat de presă al CE.
Ne-am prins mai greu cum pot fi fraudate fondurile europene si dupa ce ne-am prins, am si crezut ca tine... 
Sa ne amintim ca multi ani noi, romanii, poporul lui Bula, nu am atras niciun euro din fondurile europene din motivul unic si clar ca nu stiam cum sa le fraudam.
Acum stim. 

Sa recapitulam, pentru perioada 2007-2013, UE a alocat României fondurilor structurale şi de coeziune în valoare de 19,21 miliarde de euro. Până la data de 30 septembrie 2012, rata de absorbţie a acestora a fost de 9,7%, adică 1,8 miliarde de euro.

POPORUL VESNIC AL LUI BULA!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cacatii de la liceul Traian Lalescu si Justitia EP. 14

  Justitia si cacatii de la liceul teoretic Traian Lalescu Hunedoara (14) `              EPISOD   14    SLUGILE CACATILOR dupa Gheorghe...