duminică, 14 octombrie 2012

Femeia buna. Buna de ce?

Pe site-urile de socializare apar postate si fotografii ce contin diverse cugetari - mai mult sau mai putin fundamentate - despre orice. Una dintre aceastea mi-a atras atentia, e o cugetare despre femei. Nu stiu daca a fost realizata de un barbat sau de o femeie, dar mi s-a parut o incercare de a masca adevarata problema, "ce inseamna o femeie buna?". E adevarat ca dezbaterea poate fi nesfarsita, functie de multe imprejurari, dar ma rezum exact la mesajul din fotografia de mai jos.


Dupa cum se poate vedea mesajul pare inocent si intelept. Adica sunt femei care in afara de sex nu au altceva de oferit. Ca sa folosesc un cuvant "trendy", adica "decat" sex. Oare asta e problema?
Eu cred ca problema e ca multe femei nu pot oferi nici macar sex. Si daca sex nu poti oferi, ca femeie, restul e irelevant. Poate din aceasta cauza au inceput sa se inmulteasca poponarii. Si divorturile.
O femeie trebuie sa fie in stare sa ofere in primul rand sex! Toate celelalte vin dupa sex. Unde "iubire" nu e, nimic nu e.

Iata si unicul raspuns la intrebarea "Ce inseamna o femeie buna?"


Adica daca o femeie nu produce o reactie viguroasa barbatului, salvarea va veni ca de obicei din alcool (saracii) sau de la amanta (bogatii).
Morala: In primul si in ultimul rand o femeie trebuie a fie buna de cur.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cacatii de la liceul Traian Lalescu si Justitia EP. 14

  Justitia si cacatii de la liceul teoretic Traian Lalescu Hunedoara (14) `              EPISOD   14    SLUGILE CACATILOR dupa Gheorghe...