luni, 26 noiembrie 2012

Votam ca boii, caci suntem bouritici (1)

Votam ca boii, caci suntem bouritici (1)

MESAJUL E CLAR: NU MAI VOTA! Caci votezi niste paraziti.

Sa analizam acum trei politicieni: Voiculescu, Ghise, Zlotea

DAN VOICULESCU
Alături de USL Dan Voiculescu cunoaşte în zilele acestea apogeul puterii sale de mogul media şi principal adversar al preşedintelui Traian Băsescu.
Problemele sale cu legea sunt de acum legendare, membri ai familiei sale, apropiaţi sau parteneri de afaceri de-ai săi au fost cercetaţi de procurori în multiple dosare, cel mai evoluat dosar al mogulului fiind cel al privatizării Institutului de Cercetări Alimentare, unde miza a fost 3, 6 hectare în zona rezidenţială a Bucureştiului.
Pentru a scăpa de judecarea dosarului la Înalta Curte de Casaţia şi Justişiei Voiculescu şi-a dat demisia din Senat în această vară.
Acum Voiculescu a anunţat că va candida pentru un nou mandat în sectorul 4 din Capitală.
Lecţia politică pe care Voiculescu ne-o dă nouă este una despre cinism, putere şi bani- indiferent de problemele pe care le ai, oricât de maculat sau penal ai fii, în final, în ochii poporului nu contează decât percepţia pe care reuşeşti să o impui. Voiculescu este aşadar un onorabil om de afaceri, filantrop, tată de familie, un patriarh politic blajin şi iubitor de popor. DIXIT!
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/dosar-de-candidat-dan-voiculescu-ioan-ghise-si-marian-zloatea_1030530.html#ixzz2DJ6UKRx4

IOAN GHISE
“Subsemnatul Ioan Ghişe mă angajez să sprijin în mod organizat organele de Securitate” - aşa sună o parte din angajamentul ferm al actualului senator PNL făcut organelor de Securitate.
Cariera sa politică a debutat la Braşov, aici Ghişe a fost primar pentru un mandat, din acea vreme au rămas consemnate relaţia sa bună cu celebrul primar extremist al Clujului din anii 90, Gheorghe Funar.
Acum Ghişe se află în graţiile lui Crin Antonescu, la fel cum acum patru ani reuşise să se lipească de fostul premier Călin Popescu Tăriceanu.
La Braşov însă colegii liberali nu-l mai doresc în organizaţie, Aristotel Căncescu, preşedintele Consiliuliului Judeţean a ameninţat cu demisia din partid, făcând presiuni ca Ghişe să nu mai poată candida pentru un nou mandat de senator- Ghişe susţin liberalii braşoveni este „parlamentarul cel neserios, abonat mai mult la TV decât la propriul colegiu, îndrăgostit de propria imagine, care aduce deservicii proprieii sale filiale prin opiniile şi iniţiativele sale legislative”.
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/dosar-de-candidat-dan-voiculescu-ioan-ghise-si-marian-zloatea_1030530.html#ixzz2DJ7Q0X4W

MARIAN ZLOTEA
Marian Zloatea a activat puţin în Parlamentul European şi a condus filiala de la sector 5 a PDL, presa de scandal alimentată de răutăcioşi vorbe insistent despre o poveste de iubire între tânărul politician şi fiica cea mare a preşedintelui Băsescu, o iubire împărtăşită, romantică, cu trandafiri daţi şi primiţi în trafic.
După doi ani de zile de deşert lui Zlotea i-a surâs din nou soarta atunci când Vasile Blaga a ajuns preşedintele PDL iar Elena Udrea a fost trasă pe linie moartă, ca un părinte iubitor Blaga i-a făcut dreptate lui Zlotea şi l-a trimis să fie şef interimar al organizaţiei de la Teleorman, să organizeze partidul după alegeri- cu ocazia aceasta se va alege şi cu o candidatură în decembrie, chiar dacă cu mici şanse de reuşită.
Lecţia politică zilei de azi pe care Zlotea ne-o oferă este acea a răzbunării- nu contează câte umilinţe înduri şi cât timp, odată şi odată va veni clipa răzbunării, iar atunci trebuie să fii fără milă, Ion Iliescu şi Mircea Geoană o ştiu cel mai bine.
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/dosar-de-candidat-dan-voiculescu-ioan-ghise-si-marian-zloatea_1030530.html#ixzz2DJ8FtYZN

Morala (vesnica):"Smecherii in Parlament, prostii la coada pentru promotia de tigai"


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cacatii de la liceul Traian Lalescu si Justitia EP. 14

  Justitia si cacatii de la liceul teoretic Traian Lalescu Hunedoara (14) `              EPISOD   14    SLUGILE CACATILOR dupa Gheorghe...