joi, 29 noiembrie 2012

Votam ca boii, caci suntem bouritici (2)


Votam ca boii, caci suntem bouritici (2)

MESAJUL E CLAR: NU MAI VOTA! Caci votezi niste paraziti.
Sunt multi aceia ce doresc "pacea" ce provine din imunitatea parlamentara. Si nu doar pentru ei, Parlamentul e o afacere de familie, deja. Vom avea in curand familii de parlamentari: bunicul, tatal si copilul.

VASILE MOCANU
Marele baron Victor Mocanu de la PSD este şeful clanului politico- economic din judeţ ce-i poartă numele şi candidat al partidului pentru un mandat de senator la Buzău. Fiul său Adrian, candidează si el pentru un post de deputat.
Mocanu este cercetat de DNA pentru că în anul 2009 Consiliul Judeţean a încheiat contractele de deszăpezire prin negociere directă, majoritatea contractelor fiind semnate cu firma Conferic SRL.
Folosind aceeaşi firmă a ginerelui său, Victor Mocanu a reuşit să direcţioneze spre familia sa 1, 6 milioane de euro dintr-un proiect european numit „Drumul Vinului”. Licitaţia a fost câştigată de un apropiat al lui Mocanu, prin firma Nikost, după care acesta a dat mai departe lucrarea ginerelui Mocanu. Această afacere este investigată de DLAF- organismul european de investigare a fraudelor cu fonduri europene.
Toate acestea sunt motive de bucurie pentru Victor Ponta şi echipa sa reformatoare, care vede sub ochii lui cum oastea de baroni locali penali se strâng ciopor în Parlamentul României, unde vor avea puterea de a da jos orice Guvern.
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/dosar-de-candidat-victor-mocanu-si-cristina-dumitrache_1053454.html#ixzz2DaZtmUBh

CRISTINA DUMITRACHE
Tata te iubeşte şi este un om foarte bogat de aceea ţi-a făcut cadou un post de deputat la Bucureşti, unde tu, fata lui tata, te poţi dezvolta fizic, pentru că eşti încă tânără, dar mai ales spiritual şi profesional.
Babacul Dumitrache este un greu al afacerilor din Constanţa, face afaceri importante, are porturi şi nave, dar este şi consilier judeţean PSD, probabil din plictisul milioanelor de euro avere.
Cu toate că pentru a ajunge în Parlamentul României nu-ţi trebuie foarte multă carte, maximum să ştii să scrii sau să citeşti, Cristina Dumitrache a picat testul de inteligenţă politică atunci când din greşeală sau poate cu intenţie, a omis să treacă în declaraţia de avere venituri financiare importante.
Ion Dumitrache s-a aflat în stare de incompatibilitate, întrucât, pe durata exercitării mandatului de Consilier județean, respectiv 2008 – 2012, S.C. EUROSANTIS S.R.L. (societate comercială la care acesta deține, împreună cu soția, calitățile de asociat, respectiv funcțiile de administrator) a încheiat un număr de 28 contracte de furnizare produse, în valoare totală de 7.191.209,64 Lei, cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, aflată în subordinea Consiliul Judeţean Constanţa.
Cu alte cuvinte consilierul judeţean s-a dedulcit la banii publici ai instituţiei din a cărui for de conducere făcea parte. Lucruri banale evident, semn că alegătorii din Constanţa, cei care îl aleg de 12 ani pe Mazăre primar, vor face un efort să o facă deputat încă un mandat pe fata lui Nea Dumitrache.
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/dosar-de-candidat-victor-mocanu-si-cristina-dumitrache_1053454.html#ixzz2Dab5p3tv

CONSTANTIN CONŢAC
România are, ţineţi-vă bine, primul candidat la alegerile parlamentare care candidează din închisoare, după ce a fost arestat recent în urma unei condamnări definitive la 3 ani de închisoare.
Tot România este singura ţară în care un candidat a fost ales din puşcărie în funcţia de deputat, s-a întâmplat la alegerile generale din 2008, când liberalul clujean Virgil Pop a fost arestat în timpul campaniei electorale şi s-a ales pe funcţie din puşcărie.
Revenind la cazul din acest an, fericitul candidat este fostul presedinte al Consiliului Judeţean Botoşani, Constantin Conţac, care a avut timp să-şi depună candidatura pentru un colegiu de senator în data de 28 octombrie pentru ca pe 1 noiembrie să fie deja în arestul Poliţei de unde a fost dus în Penitenciarul Botoşani.
Situaţia halucinantă a avut loc deoarece miercuri cu o zi înainte de a fi arestat Conţac şi fiul sau, Liviu au fost condamnati definitiv la trei ani de inchisoare cu executare pentru fapte de coruptie.
Potrivit procurorilor, Conţac ar fi desfasurat, alaturi de Liviu Conţac, fost director al Directiei Judetene de Drumuri si Poduri, afaceri pe bani publici constand in contracte de prestari servicii avand ca obiect activitati de intretinere a drumurilor si transport material.
Ce dovadă mai putem cere că România este o ţară etern fascinantă şi că la noi se întâmplă cele mai caudate şi frumoase lucruri deopotrivă.
Imi doresc sincer ca dl. Conţac să fie ales senator de Botoşani, fără să aibă posibiliatea să-şi facă campanie electorală iar botoşănenii să meargă încolonaţi să-l voteze pe Conţac cu ură faţă de judecătorii aceia nedrepţi care au condamanat un vlăstar politic atât de inocent la puşcărie- astfel românii ar demonstra că sunt un popor sensibil la suferinţele aproapelui şi ar mai demonstra că sunt şi foarte inteligenţi…
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/dosar-de-candidat-constantin-contac-si-valeriu-tabara_1050901.html#ixzz2DaciMdtm


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cacatii de la liceul Traian Lalescu si Justitia EP. 14

  Justitia si cacatii de la liceul teoretic Traian Lalescu Hunedoara (14) `              EPISOD   14    SLUGILE CACATILOR dupa Gheorghe...