duminică, 4 august 2013

Terorismul social e politic

"Nu am crezut că la (vârsta de) 43 (de ani) pot să plâng atât de mult pentru un bărbat, ca o adolescentă", i-a scris Corina Cretu lui Colin Powell (in 2010).
Dar cine e Corina Cretu? Si de ce e ea "in love" cu Powell? Corina Cretu e o tanti, caci la 46 de ani nu esti o zana, poate doar intr-o emisiune de gen "Divertis Sou". O tanti care este senator al Romaniei. O tanti care ne-a fost livrata de PSD. Tot pe filiera Iliescu. A fost purtatoarea de cuvant al lui Iliescu cand acesta a fost presedintele Romaniei. E adevarat ca aceasta tanti s-a remarcat mai putin decat Ecaterina Andronescu pe scena sociala, dar tot pe acelasi tipar e. Eu ma intreb si va intreb, Cretu spera ca Powell, la vreo 76 de ani, sa divorteze si sa o ia de nevasta? 
Comunistii au avut doua atribute: prostia si numarul. Caci asta doresc sa nu se uite, comunistii ne terorizeaza si acum, la 24 de ani de la inlaturarea oficiala a regimului sovietic-comunist. Pentru ca samanta comunista e ca si cancerul, daca nu e complet eradicat, cancerul reapare. Daca inca nu avem armata, sanatatea si educatia reformata, se datoreaza opunerii comunistilor, comunisti ce din nefericire sunt "infiltrati" in toate partidele si in toate structurile.
Ceea ce mi se pare de-a dreptul sublim, pentru societatea noastra este trimiterea in judecata a unui tortionar. Tortionar comunist. Dupa ce zeci de calai au trait si dupa 1989 bine-mersi, cu pensii colosale, si nu i-a intrebat nimeni nimic timp de 24 de ani, iata, ne luam revansa ca societate si "indraznim" sa-l judecam pe Visinescu. Mi se apre tardiv... Doar atat.
Cat despre Nicolschi (Boris Grünberg), a murit la el in pat, cu pensie de general. Ca si ceilalti tortionari ai poporului roman. De Pintilie si Mazuru nu-si mai aminteste nimeni? Dar de ceilalti tortionari de pe la beciurile Securitatii si Militiei? Dar de cei de la comitetele de partid? Ar trebui judecati si condamnati macar post-mortem!
Comunistii au schimbat sloganul cu Garda de Fier: "Tovarase nu fi trist, comunistii merge inainte prin capitalism".

Prin 2000 calculam ca ne mai trebuie 50 de ani pentru a ne schimba ca societate. Mai avem vreo 40 de ani...Daca nu cumva Iliescu e nemuritor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cacatii de la liceul Traian Lalescu si Justitia EP. 14

  Justitia si cacatii de la liceul teoretic Traian Lalescu Hunedoara (14) `              EPISOD   14    SLUGILE CACATILOR dupa Gheorghe...