miercuri, 18 decembrie 2013

Guvernul tradarii (II)



O noua lovitura impotriva statului de drept in maniera PSD-ista



Fostii comunisti inca conduc Romania. Nu prin Ceausecu, ci prin Iliescu si PSD. Nu poti fi chiar atat de prostan incat sa crezi ca dupa 1989 comunistii s-au transformat in capitalisti si si-au uitat naravurile. PSD nu este altceva decat un PCR coafat.
In mod evident si demonstrabil comunistii nu si-au dorit victoria (succesul) societatii capitaliste in Romania. Ar fi insemnat sa apara in toata hidosenia ei fosta societate sovietic-ceausista.
Romania in timpul regimului sovietic nu a avut nimic in comun cu filozofia marxista sau cu filozofia socialismului utopic. In Romania s-a instalat un regim de tip sovietic datorita celui de-Al Doilea Razboi Mondial, a tratatului de la Ialta. Ghinion istoric pentru poporul roman, sa ajunga sub bocancul sovietic. Comunistii parasutati de Moscova sovietica in Romania au facut (la propriu) societatea sovietica romaneasca numita in bataie de joc “comunista”. Tot KGB-ul a produs si primii comunisti romani, formati si formatati dupa tiparele sovietice. Cum a functionat societatea sovietic-ceausista stim cu totii, prin crima si teroare.
Vechile naravuri nu se uita. Actalii comunisti (adica fostii si actualii sovietici) nu pot sa-si doreasca decat un stat de tip dictatorial, in care ei - ca inainte de 1989 - sa fie stapanii absoluti. De aceea pentru ei “statul de drept” este un concept toxic. “Statul dictatura” e statul in care pentru ei curge lapte si miere ca in Rai. Pentru comunisti dictatura este Paradisul. De aceea PSD ar renunta imediat si fara regret la Uniunea Europeana, la civilizatie si la statul de drept.
Asa se explica activitatea acestui PSD-PCR, o activitate indreptata de fapt impotriva poporului roman, prin incercari repetate de demolare a statului de drept. In 2012 a avut loc o incercare de lovitura de stat cum nu s-a mai pomenit din 1946 incoace. Acum , in Decembrie 2013, PSD loveste din nou in statul de drept, incercand sa spele infractorii politici, creand astfel o noua clasa in Romania, a penalilor cu imunitate deplina, prin amnistie si gratiere.
Se poate cineva amagi ca amnistia si gratierea e pentru Vasile din Risipitii din Deal ce a furat o gaina de la vecina Veta? Sper ca nu.
Cine sunt adevaratii beneficiari ai initiativelor PSD-iste? Niste infractori comunisti, evident.
De legea amnistierii şi graţierii ar urma să beneficieze următoarele persoane publice  (conform adevarul.ro):

1. Adrian Năstase (fost premier) – 3 ani de închisoare pentru şantaj (nedefinitivă). Chiar dacă la recurs primeşte o pedeapsă mai mare de 7 ani, infracţiunea tot ar fi amnistiată. Condamnarea la doi ani de închisoare în „Trofeul Calităţii”, executată, ar fi amnistiată.

2. Dan Voiculescu (fost senator) – 5 ani de închisoare în „Dosarul ICA“. Voiculescu ar scăpa de închisoare, infracţiunea fiind amnistiată. În dosarul de şantaj al Antena 3, pedeapsa sa şi a celorlalţi inculpaţi ar fi amnistiată.

3. Cătălin Voicu (fost senator) – 5 ani de închisoare pentru corupţie, în prezent încarcerat la Jilava. Va ieşi din închisoare prin graţierea pedepsei pe care o execută.

Mai e ceva de spus? DA!
Trebuie sa iesim cu toti in strada sa inalturam aceasta clica de tip sovietic si sa contruim o societate capitalist-democrata adevarata si definitiva.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cacatii de la liceul Traian Lalescu si Justitia EP. 14

  Justitia si cacatii de la liceul teoretic Traian Lalescu Hunedoara (14) `              EPISOD   14    SLUGILE CACATILOR dupa Gheorghe...