duminică, 26 ianuarie 2014

MOARTEA VINE DE LA GUVERNUL USL



MOARTEA VINE DE LA GUVERNUL USL
25 Ian. 2014

In 20 Ianuarie 2014 in Muntii Apuseni a avut loc un accident aviatic. Sapte oameni s-au prabusit cu avionul in zona comunei Horea (Jud. Alba). Spre marele lor noroc au supravietuit accidentului. Din nefericire doi dintre accidentati nu au supravietuit statului comunist condus de USL.
Moartea vine de la Guvernul Ponta 2.
Nu doar intregul popor s-a revoltat, aceasta tragedie a creat emotie si in media internationala. Washington Post a scris "România, țară cu o populație de 19 milioane de oameni și fără dușmani externi, are șapte agenții de informații, inclusiv principalele agenții interne și externe de spionaj", nu e in stare sa identifice locul unui accident desi una din victime a apelat de sase ori serviciul de urgenta 112.
În urma accidentului, şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi patru medici - Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul "Sf. Maria" şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor.
Cei doi au murit  - conform raportului legistilor – din cauza hipotermiei, adica inghetati de frig.
Faptul ca un stat cu pretentii de stat european, in anul 2014, nu este in stare sa localizeze unul sau mai multi raniti, faptul ca nici macar nu pot ajunge la ei dupa ce acestia sunt descoperiti dupa sase ore de trei sateni este nu doar scandalos, este criminal. Din acest considerent am inaintat o plangere penala impotriva fostului ministru de interne Stroe, pentru omor. Potrivit unei ordonanţe de urgenţă din 2004 (OG 21/2004 dată de guvernul Adrian Năstase), în cazul unei situaţii ca aceea din 20 ianuarie, trebuia înfiinţat un comitet care să controleze dintr-un singur punct de comandă funcţionarea tuturor instituţiilor implicate în operaţiunea de salvare. Acest fapt nu s-a intamplat.
Romania este tara tuturor posibilitatilor, simtim asta in fiecare zi, dar acest statut de tara bananiera trebuie sa inceteze. In fruntea tarii trebuie sa ajunga competenti nu incompetenti, onesti, nu infatuati comunisti, patrioti, nu hoti.

In legatura cu acest accident eu am urmatoarele neclaritati:
1. De ce medicul Zamfir nu a sunat prima data la 112? El a sunat prima data la un alt medic ce se ocupa de transplantul de organe (Victor Zota, şeful Agenţiei Naţionale pentru Transplant).
Eu nu insinuez nimic, doar ma mir.
2. Cum se face ca, desi preluata in viata, studenta Ion moare in bratele celor de la SMURD? Daca la momentul preluarii avea 18 grade, si traia, cum de a murit ulterior?


Dar ce facea guvernul mitomanului in acest timp? Anula o datorie de 500 milioane de dolari SUA! Pana si un fotbalist ce traieste in Spania a sesizat strategia criminala si paguboasa a lui Ponta. Iata ce scrie Marica: “Cum sa profiti ca atentia oamenilor e îndrepta spre o tragedie si sa dai legi care acoperă fărădelegi? Cum sa pui taxe oamenilor si, pe ascuns, sa stergi datoriile de o jumătate de miliard de euro ale unei firme străine? Ce suflet aveti?"

Comunistii (din USL) nu au suflet.

cateva sfaturi in situatiile de urgenta (pe munte)
http://mihaelduca.wordpress.com/2014/01/24/situatiile-de-urgenta-pe-munte-folosirea-smartphone/




http://www.gandul.info/stiri/dupa-sase-zile-patru-demiteri-la-presiune-publica-lista-celor-care-ar-mai-trebui-sa-zboare-dupa-accidentul-aviatic-din-muntii-apuseni-11961130



Ponta, demisia! Apoi parnaia!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cacatii de la liceul Traian Lalescu si Justitia EP. 14

  Justitia si cacatii de la liceul teoretic Traian Lalescu Hunedoara (14) `              EPISOD   14    SLUGILE CACATILOR dupa Gheorghe...