duminică, 16 februarie 2014

O societate infractionala prin fondare

Noua constitutie e... neconstitutionala.
Unul din zece articole ale noii Constituţii revizuite de comisia condusă de Crin Antonescu sunt neconstituţionale. La această concluzie au ajuns magistraţii CCR după ce au analizat 102 articole din proiectul adoptat cu votul USL (http://www.gandul.info/politica/marile-probleme-ale-noii-constitutii-presedintele-ccr-cred-ca-vreo-10-articole-sunt-neconstitutionale-12089509)

Furtul din banul public e o stare de fapt. 
REŢEAUA COSMA. Cum se negociau ŞPĂGILE DE MILIOANE DE EURO pentru contractele din bani publici de la CJ Prahova. Mircea Cosma este membru PSD din 1992 şi vicepreşedinte al partidului. Este la al treilea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova. Este şi preşedintele PSD Prahova filială din care face parte şi deputatul PSD Sebastian Ghiţă unul dintre cei mai influenţi politicieni ai partidului condus de Victor Ponta.
 (http://www.gandul.info/stiri/reteaua-cosma-cum-se-negociau-spagile-de-milioane-de-euro-pentru-contractele-din-bani-publici-de-la-cj-prahova-12083177)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cacatii de la liceul Traian Lalescu si Justitia EP. 14

  Justitia si cacatii de la liceul teoretic Traian Lalescu Hunedoara (14) `              EPISOD   14    SLUGILE CACATILOR dupa Gheorghe...