vineri, 17 octombrie 2014

Ponta, spionul din carton

V.V. Ponta, actualul prim-ministru al Romaniei este dovedit pentru a prea multa oara ca un individ gol, fara continut, in afara dorintei de parvenire, un "mitic" perfect.
Dezvaluirea publica a faptului ca Ponta a fost ofiter S.I.E. pentru o perioada de timp, a produs o mica bomba de presa, desi acest lucru se stia demult.
Ponta a fost indrumat de Nastase Adrian, mentorul sau, sa intre in S.I.E pentru a-l ajuta in primul rand sa progreseze la Parchetul General si apoi si financiar, Ponta era un copil dintr-o familie saraca.
Atunci cand a fost propus pentru S.I.E. toata lumea implicata a stiut ca se comite o ilegalitate. In spirit de turma sovietic, Nastase Adrian, Iliescu Ilici si compania de comunisti au crezut ca vor ramane pe vecie la conducerea tarii si vor putea musamaliza aceasta ilegalitate pentru totdeauna. Din fericire Nastase a ajuns la puscarie. 
Introducerea pe usa din dos a lui Ponta la Parchetul General a creat si atunci luari de pozitie, dar nu suficient de puternice pentru a determina luari de pozitie publice si a pune presiune pe institutiile statului in vederea pedepsirii vinovatilor.
Asa se face ca ceea ce parea bine musamalizat si uitat, a aparut in plina campanie electorala, datorita lui Basescu. Presedintele Basescu are dreptate in toate afirmatiile privitoare la Ponta si S.I.E. Ceea ce mai trebuie facut este deconspirarea lui Ponta si asta se poate face si pe baza marturiilor acelora ce au suportat presiuni pentru a a-l angaja pe Ponta la Parchetul General. Apoi Ponta trebuie sa dea si banii inapoi catre S.I.E. sau catre Parchetul General. La cat de bogat este Ponta acum, cu sapte case, banii aceia nu mai reprezinta o problema, dar e bine ca STATUL sa-si recupereze banii, caci statul in Romania este sarac.
Cazul ascensiunii lui Ponta din nimic in prim-ministrul Romaniei, cu sanse de a ajunge presedintele tarii, arata de fapt pericolul statului comunist si explica inapoierea noastra ca natiune, inapoiere din care nu putem evada catre progres.

Inamicii democratiei si ai progresului


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cacatii de la liceul Traian Lalescu si Justitia EP. 14

  Justitia si cacatii de la liceul teoretic Traian Lalescu Hunedoara (14) `              EPISOD   14    SLUGILE CACATILOR dupa Gheorghe...