duminică, 5 octombrie 2014

Statul sovietic rus a fost creat cu sprijinul Germaniei



Aparitia statului comunist-sovietic in Rusia este o creatie germana, mai precis a unui general german din Primul Razboi Mondial.
In Romania, din nefericire, rescrierea istoriei (falsificarea ei) de catre regimul sovietic-ceausist a avut si are ca o consecinta directa si cu efecte dezastroase necunoasterea adevarului istoric. Necunoasterea istoriei, neintelegerea semnificatiei evenimentelor are ca efect, la nivel de individ si la nivel de natiune, neintelegerea lumii in care traim si, prin urmare, noi suntem incapabili sa luam deciziile corecte, sa planificam actiunile necesare.
Regimul sovietic-ceausist ne-a spalat creierele, ne-a transformat intr-o masa de “proletari” numai buna de exploatat, chiar in numele “luptei de clasa” de catre noua clasa a activistilor de partid.
Cum ar fi aratat Europa fara “lagarul socialist”? Cum ar fi aratat Romania fara regimul sovietic-ceausist? Care ar fi fost viata noastra atunci si acum?
Oare ar mai fi fost la putere un partid alcatuit din fosti comunisti ca actualul PSD? Am mai fi avut acest “capitalism de cumetrie” falimentar ce ne-a fost bagat pe gat de Ion Ilici Iliescu si esaloanele 3-4 ale fostului PCR? Eu sunt sigur ca nu.
Esecul poporului roman pe calea libertatii castigate in 1989 (anul acesta vom sarbatori 25 de ani) tine de perpetuarea comunistilor in conducerea statului roman. Iar actiunea lor este in esenta distructiva pentru natiunea noastra.
In acest climat social al tampirii colective, era si e absurd sa crezi ca adevarul, valoarea, au vreo semnificatie sociala.
Cum a ajuns “comunismul” in Romania toata lumea stie, cu tancurile rusesti, la sfarsitul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Dar cum s-a transformat un imperiu tarist intr-un stat sovietic, putini stiu si nu pentru ca ar fi un secret, ci pentru ca in Romania se “cultiva” ignoranta, daca se poate spune asa. “Multa scoala nu se cere, sa fi prost, sa ai putere”, aceasta era de fapt deviza regimului comunist.
In Primul Razboi Mondial, in 1917, Germania (Prusia) avansa rapid in ofensiva sa impotriva Italiei, Frantei si Rusiei (Imperiul Tarist). Acest fapt determina tarile Antantei sa infiinteze un comandament unic al armatei pentru o mai buna riposta impotriva Germaniei. Ca urmare razboiul se echilibreaza si Germania intelege ca nu mai poate lupta pe doua fronturi, asa incat generalul Ludendorff (cel mai important om in stat in perioada 1917-1918) ia decizia de a se concentra pe frontul de Vest, pentru a-i infrange pe francezi si a obtine rapid o pace avantajoasa. Acest fapt presupunea ca pe frontul de Est, pe frontul cu Rusia sa fie pace. Dar cum sa realizezi acest lucru? Ludendorff a gasit solutia. A luat legatura cu Vladimir Ilyich Ulyanov (ce traia in Elvetia, cunoscut mai ales prin porecla sa, Lenin) si a facut o conventie cu acesta. Conventia consta - in esenta - in urmatoarea negociere, Ludendorff il sustinea pe Lenin sa preia conducerea Rusiei, Lenin se obliga sa intrerupa orice conflict cu Germania, mai mult, sa accepte orice conditii, ca in cazul unei capitulari. Ceea ce s-a si intamplat, Ludendorff i-a asigurat transportul si toata logistica necesara lui Lenin pentru a ajunge in Rusia si a prelua puterea. In Octombrie 1917 Lenin era deja in fruntea partidului bolsevic si in fruntea Rusiei, iar in Martie 1918 trimisul sau Trotsky, semna o pace ca o capitulare cu Germania (Brest-Litovsk). E adevarat ca asta nu a folosit Germaniei, fiind infranta de statele Antantei, dar a reprezentat conditia pentru transformarea unui imperiu intr-un stat sovietic, asa-zis comunist. Putem spune ca un om a schimbat istoria lumii si soarta a sute de milioane de oameni? Da. Acest om a fost generalul Ludendorff, cu ajutorul lui Lenin. 


 Sa nu uitam istoria...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cacatii de la liceul Traian Lalescu si Justitia EP. 14

  Justitia si cacatii de la liceul teoretic Traian Lalescu Hunedoara (14) `              EPISOD   14    SLUGILE CACATILOR dupa Gheorghe...