luni, 9 martie 2015

Am tras apa la hazna. CNI Traian Lalescu la sfarsit

Tot ce are un inceput se va sfarsi, mai devreme sau mai tarziu. La C.N.I. Traian Lalescu Hunedoara sfarsitul a inceput in momentul in care au inceput sa-mi distruga viata. Dupa inceputul sfarsitului, urmeaza implacabil sfarsitul sfarsitului.
I-am pus in vedere stalinistei Molnar Dalia sa se autodenunte, pentru marturie mincinoasa.

Iata instiintarea


CATRE
C.N.I. TRAIAN LALESCU HUNEDOARA
STR. VICTORIEI NR. 23 HUNEDOARA



ÎN ATENŢIA


PROFESOAREI  MOLNAR  DALIA

Profesor doctor în ştiinţă Duca Mihael Adrian, titular Educaţie Fizică şi Sport la C.N.I. Traian Lalescu Hunedoara, vă recomand să vă autodenuntaţi pentru mărturie mincinoasă în relaţie cu cazul Circo Daniel Ştefan (dosar 2660/P/2011), la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara - Deva.



02 Martie 2015             DUCA MIHAEL ADRIAN




Aceasta profesoara face partea din categoria "Traian Lalescu" (TL), adica indivizi care pentru un pachet de cafea sunt gata oricand sa distruga viata cuiva.
Indivizii astia de la CNI Traian Lalescu Hunedoara sunt distrugatori de colective. Vrei sa faci praf o scoala? Nimic mai simplu, angajezi un cacat de la Traian Lalescu si se duce dracului toata institutia.

Eu banuiesc ca cacatii de la hazna nu au uitat sa mearga la securistul Hunedoarei sa mai ia cate un tiriplic de cacat proaspat, in cazul in care cacatul din ei a rancezit. In general si in orice situatie, nu uitati de securistul Hunedoarei...

Niciodata.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cacatii de la liceul Traian Lalescu si Justitia EP. 14

  Justitia si cacatii de la liceul teoretic Traian Lalescu Hunedoara (14) `              EPISOD   14    SLUGILE CACATILOR dupa Gheorghe...