vineri, 20 februarie 2015

Noi abuzuri fata de lege la CNI Traian Lalescu Hunedoara

Ministerul Educatiaei a publicat o nota despre predarea religiei in scoala, nota ce se interpreteaza de fiecare director asa cum vrea muschii lui, ca de aceea e director. 
Mai jos prevederile notei 2973/16.02.2015.
Aceasta prevede explicit ca doar daca parintii semneaza o cerere, elevii vor participa la orele de religie.
IMPORTANT PENTRU TOTI PARINTII de stiut
Scoala are datoria supravegherii elevilor, nu parintii. Scoala are obligatia de a pune orele de religie fie ultima ora, fie prima ora. La clasele 1-4 invatatoarele pot pune religia ultima ora.
Daca nu se poate altfel, elevii pot sta la biblioteca scolii sau in alt spatiu, supravegheati de profesorul de serviciu. Parinti, nu va lasati pacaliti de unele scoli, de unele cadre didactice!

In data de 20 Februarie 2015 a avut loc un consiliu profesoral la CNI Traian Lalescu Hunedoara in care directoarea Tanasa Dorina a cerut in mod explicit dirigintilor sa imparta parintilor cereri pentru efectuarea orei de religie, motivand aceasta cerere prin nota MECS 2973/16.02.2015.
IMPORTANT  de retinut, in acea nota nu se recomanda si nu se cere unitatilor scolare, profesorilor, dirigintilor sa distribuie cereri pentru disciplina religie parintilor sau elevilor. In acea nota se cere sa se informeze elevii si parintii privind neconstitutionalitatea a unui articol (18) din legea 1/2011.
Acesta este modul infractional al acestei haznale staliniste de a proceda atat fata de unele cadre didactice cat si fata de elevi si parinti, prin minciuna si dezinformare.







 FARA RELIGIE IN SCOALA!
SCOALA NU-I BISERICA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cacatii de la liceul Traian Lalescu si Justitia EP. 14

  Justitia si cacatii de la liceul teoretic Traian Lalescu Hunedoara (14) `              EPISOD   14    SLUGILE CACATILOR dupa Gheorghe...