duminică, 11 august 2019

Politia romana in culpa



Romanica bouritica in 2019 si militienii ei 



Asasinarea unei fete, A. M., a reamintit unor jurnalisti ca sunt jurnalisti si iata un prim rezultat, un articol in Libertatea
https://www.libertatea.ro/stiri/dramele-luizei-si-alexandrei-sunt-efectul-unui-lant-de-violuri-nepedepsite-la-care-politia-magistratii-si-comunitatea-din-caracal-sunt-complice-inca-din-2012-2718544?utm_source=stirileprotv&utm_medium=referral&fbclid=IwAR1gSUJfXoBknojHmhKW4GcrnAIUwuxhVEcdlnIAunN_U5Aw058yUDF7BX0


Nu imi sta in obicei sa copiez articolele altora pe blogul meu, dar cateva fragmente merita.
La sectia 30 din Bucuresti a fost o retea de militieni proxeneti, in acel caz ce s-a intamplat?


Dramele Luizei și Alexandrei sunt efectul unui lanț de violuri nepedepsite, la care Poliția, magistrații și comunitatea din Caracal sunt complici, încă din 2012! 


................

În același timp, nici școala nu le putea oferi protecție fetelor. O parte dintre părinții își așteptau fiicele în fața liceului din Caracal, de teamă să nu fie racolate, în timp ce unul dintre colegii de vârsta lor, Creţ Lupu Dănuţ, le chema afară să le convingă să se vadă cu șeful rețelei, ”și acesta îmi dădea 10 lei, uneori”. Unul dintre oamenii de bază ai clanului se numea Țeculescu, era pompier și făcea și pe taximetristul ”în timpul liber”. El transporta fetele pentru clienți.

Potrivit surselor judiciare, în unul dintre cele patru telefoane ale lui Gheorghe Dincă a fost găsit numărul unui polițist din Caracal, în condițiile în care victima Oana își amintește că doi polițiști protejau vechea rețea a abuzatorilor și erau clienți fideli. Când au întreținut relații sexuale cu ea într-o garsonieră, cei doi ofițeri erau în civil. Când s-au culcat însă cu altă adolescentă traficată, ei veniseră chiar în uniformă, spune Oana.

550 de raporturi sexuale cu clienţi aduși de soţii Bogdan, ”pentru care aceştia au încasat bani pentru serviciile sexuale prestate de mine aproximativ 110.000 de lei”, estimează S., una dintre fete, că ar fi avut.

..................


Noi, o parte dintre noi, natiunea romana, ne dorim o schimbare. Este vorba de o schimbare in bine. Trebuie sa ne punem serios intrebarea, Cine sa faca schimbarea?

Pana nu vom intelege ca primul si esentialul pas este schimbarea institutiilor sovietice, totul este degeaba. 

Cand vor fi schimbate aceste institutii de tip sovietic ce functioneaza pe baza de organizatii de tip mafiot, cu prosti si incapabili dovediti, atunci si viata noastra se va schimba. 
Daca nu schimbam aceste institutii, daca nu votam acei politicieni ce vor sa schimbe aceste institutii sovietice, degeaba tot protestam. Protestele au rolul lor, dar nu pot schimba o societate. Trebuie promovata o noua clasa politica, de dreapta, ce vrea si poate sa reformeze statul roman. 










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cacatii de la liceul Traian Lalescu si Justitia EP. 14

  Justitia si cacatii de la liceul teoretic Traian Lalescu Hunedoara (14) `              EPISOD   14    SLUGILE CACATILOR dupa Gheorghe...