sâmbătă, 12 mai 2012

"Domnul Xerox" e ministrul educatiei


"Scandalurile de plagiat în care e  implicat noul ministrul educaţiei Ioan Mang i-au adus şi o poreclă pe măsură, şi anume “Domnul Xerox”. Aşa se distrează unii parlamentari pe seama demnitarului. Mang îşi riscă postul după ce trei cercetători străini l-au acuzat oficial de plagiat.

Au trecut trei zile de la învestitura lui Ioan Mang în funcţia de ministru al educaţiei şi pe seama sa au apărut deja şapte acuzaţii de plagiat al unor lucrări ştiinţifice pe care le-a publicat în ţară. Este cel mai mare scandal de acest fel în care a fost implicat un politician român.

Cercetători din Japonia, Taiwan şi Israel l-au acuzat pe senatorul PSD că le-a copiat lucrările, confirmând “furtul intelectual” în declaraţii făcute pentru Hotnews.ro"
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/ioan-mang-ministru-educatie-domnul-cerox-plagiat-sapte-lucrari-stiintifice-393749.html

Ce mi-a placut mie e faptul ca domnul ministru, desi stie ca e vinovat, roman fiind, ne promite ca isi va da demisia doar daca va fi si dovedit vinovat.

Si o monstra de limba romana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cacatii de la liceul Traian Lalescu si Justitia EP. 14

  Justitia si cacatii de la liceul teoretic Traian Lalescu Hunedoara (14) `              EPISOD   14    SLUGILE CACATILOR dupa Gheorghe...