joi, 28 iunie 2012

Ponta spre dictatura institutionala

Guvernul a decis ca Regia Autonomă "Monitorul Oficial" să treacă din subordinea Camerei Deputaţilor în cea a Guvernului, urmând ca directorul-general să fie numit de către secretarul general al Guvernlui, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.
Decizia a venit la câteva ore după ce Curtea Constituţională a decis că preşedintele este cel care poate reprezenta România la Consiliul European, decizia fiind însă obligatorie abia după publicarea în Monitorul Oficial.
"Monitorul Oficial a fost trecut din subordinea Camerei Deputaţilor în cea a Secretariatului General al Guvernului, care va numi directorul-general, acesta fiind şi preşedintele Consiliului de Administraţie", au arătat sursele citate.
http://www.gandul.info/news/ponta-trece-monitorul-oficial-in-subordinea-guvernului-la-cateva-ore-dupa-ce-ccr-a-decis-ca-basescu-poate-reprezenta-romania-la-consiliul-european-9788625

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cacatii de la liceul Traian Lalescu si Justitia EP. 14

  Justitia si cacatii de la liceul teoretic Traian Lalescu Hunedoara (14) `              EPISOD   14    SLUGILE CACATILOR dupa Gheorghe...