miercuri, 9 octombrie 2013

Comunistii vor invinge din nou Romania? Pentru a 3-a oara?Comunistii vor invinge poporul roman pentru a 3-a oara (in 2014)?

Comunistii au invins prima data Romania si acest popor in 1945, cand sovieticii au adus “pe tancuri” activistii comunisti si cominternisti, Brucan (nume real Bruckner), Nicolschi (nume real Grünberg), Pauker (nume real Rabinsohn), Moghioros (nume real Mogyorós), Rautu (nume real Oigenstein), Walter Roman (nume real Neuländer, tatal lui Petre Roman) si multi altii. Comunistii sovietici ne-au transformat intr-o cireada numai buna de muls in folosul fostei URSS. Ne-au transformat intr-un popor de bovine, manati de la spate de activistii comunisti prin intermediul securitatii si militiei. Au transformat Romania dintr-un stat democrat intr-un gulag, un lagar de munca fortata sub lozinca demagogica a comunismului si socialismului. Comunistii sovietici si cei romani au transformat un stat democrat intr-un stat inchisoare prin crima si teroare. In anii 1950, 1951 si 1952 au fost impuscati 1500 de intelectuali romani, sub pretextul de a fi “dusmani ai poporului”, in realitate ei fiind dusmani ai comunismului. Uciderea celor aproximativ 1500 de intelectuali a insemnat de fapt decapitarea acestui popor. Poporul roman a ramas fara mintile intelepte care ne-ar fi putut duce spre progres. De aceea condamnarea de acum a unor tortionari sper sa fie doar inceputul. Inceputul victoriei adevarului in fata minciunii comuniste. Trebuie condamnati toti cei ce au comis crime impotriva poporului roman, incepand cu 1945. Sotia lui Brucan/Bruckner e o eroina, nu? Ea (nume real Alexandra  Sidorovici) era “acuzator public” la “Tribunalul Poporului” in pseudoprocesele ce au avut ca finalitate crimele din anii 1950-1952. In cartile de istorie ale Romaniei, inclusiv in manualele de istorie trebuie explicat, iar elevii trebuie sa invete, ca in Romania comunismul s-a bazat pe crima si teroare, iar comunistii au fost criminalii si tortionarii acestei natiuni. Doar in acest fel, prin crima si teroare, comunistii au putut domni in Romania. Caci comunistii au domnit, avand toate institutiile subordonate. Comunistii reprezentau de fapt Statul. Avand Justitia subordonata, avand subordonata militia si securitatea, iar intelectualii acestei tari fiind executati in anii 50, comunistii nu au mai avut Opozitie, astfel incat si-au putut bate joc de poporul nostru cum au vrut. Dictatura comunista, denumita demagogic “dictatura proletariatului”, a reprezentat cea mai neagra pagina din istoria Romaniei.

A doua oara comunistii au invins Romania in 1990 prin Ion Ilici Iliescu si noua structura comunista creata, numita F.S.N. Ce a insemnat F.S.N., de fapt? A insemnat frontul salvarii comunistilor. Dobandirea puterii in Romania tot de catre comunisti eu am considerat-o ca o a doua invazie sovietica. Dupa inlaturarea lui Ceausescu si a gastii sale, ne-am ales cu Iliescu si o noua gasca, fostii activisti din esaloanele 2-3 ale P.C.R. Iliescu a stiut sa mai amageasca o data poporul indobitocit de Ceausescu cu o noua promisiune demagogica: “Comunism cu fata umana”. Dar aceasta lozinca nu era suficienta pentru a asigura protectia fostilor activisti comunisti si pentru a le asigura chiar si in noua democratie (dupa 1989) un statut special si un trai fara griji.
Daca in Romania, dupa 1989, capitalismul ar fi fost triumfator, daca lumea ar fi trait bine, ca in Occident, daca lumea s-ar fi desteptat, soarta comunistilor ar fi fost definit pecetluita. Procesele comunistilor, a tortionarilor si criminalilor ar fi inceput chiar dupa 1990. Comunistii au fost in pericol de moarte. Pentru a se salva comunistii au pus la cale un plan specific comunist, saracirea poporului, abrutizarea lui, tampirea lui prin toate mijlocele. Pentru ce? Pentru ca poporul roman sa nu poata beneficia de prosperitatea unei societati democrat-capitaliste, pentru ca poporul sa regrete socialismul, pentru ca poporul sa-i iubeasca pe comunisti. Pentru ca poporul sa urasca capitalismul. Dupa 1989 comunistii au distrus intreaga economie a Romaniei, caci dupa 1989 nu japonezii sau extraterestrii au condus Romania, ci tot comunistii, in frunte cu Iliescu. Pentru a se asigura de sprijin popular, nu au lasat “clasa muncitoare” sa faca foame, sa se rascoale, ci au dat pensii. Nu conteaza cat de mari sau cat de mici au fost pensiile, oamenii au fost multumiti. Ati vazut undeva proteste impotriva desfiintarii marilor sau micilor intreprinderi? Poporul indobitocit de comunisti protesta atunci cu lozinci de genul: “noi muncim, noi nu gandim” sau “tara te vrea prost”. Comunistii s-au bizuit (si nu au gresit) pe gradul de indobitocire a poporului nostru si ne-au nenorocit si dupa 1989. Salariile compensatorii imense si pensiile au fost mijloacele sociale prin care a fost evitata opozitia “clasei muncitoare”, ce incepea sa inteleaga ca ramane pe drumuri. Muncitorii au inceput sa-si dea seama ca “de sus”, de la Iliescu si gasca lui, se inchideau uzinele, dar - din nefericire - sindicatele erau tot comuniste, asa ca muncitorii nu au avut un mijloc eficient de lupta sociala. Romania a mai ramas acum doar cu bogatiile subsolului. 
Politica saracirii sociale practicata de Iliescu si gasca nu a avut opozanti puternici. Aceasta politica stalinista a dat rezultatul scontat, clasa muncitoare a fost desfiintata si fericita in acelasi timp. Aveau unii dintre pensionari doar 45 de ani si 15-20 ani vechime in munca? Aveau. Cum sa nu-i votezi pe comunisti, pe Iliescu? Distrugerea economiei poate fi inca o acuza la adresa comunistilor ascunsi acum in diferite partide, cu densitatea cea mai mare in P.S.D.
Saracia in care ne zbatem si azi, in 2013, lipsa unor perspective de progres, inapoierea in care suntem tinuti (inclusiv prin sistemele de Educatie si Sanatate), coruptia (pana de curand sufocanta), limbajul dublu, vinderea bogatiilor Romaniei pe nimic (Rosia Montana e doar un exemplu, urmeaza Cupru Min S.A. etc.) sunt efectul politicii comunistilor dupa 1989, politica ce, repet, a avut ca scop salvarea lor de la procesele ce le-ar fi fost intentate pentru crime impotriva poporului roman.
Si-au atins comunistii scopul? Raspunsul este unul singur, DA. Mare parte din populatie regreta “comunismul”, iar unii il regreta chiar si pe Ceausescu. Au fost procese impotriva comunistilor? Raspunsul este unul singur, NU. Faptul ca de acum vor incepe niste procese este, asa cum am mai scris, tardiv. Majoritatea comunistilor au murit deja, si-au trait viata cum au vrut pe spatele poporului nostru. Doar Iliescu si cu inca cativa mai sunt in viata.
Atacul furibund al comunistilor la adresa statului democrat roman declansat de U.S.L. in 2012 arata fara dubii ca nu democratia este scopul acestei grupari comuniste, ci Puterea. Puterea absoluta.
Pana in acest moment, 2013, in lupta dintre poporul roman si comunisti, scorul este 2-0 pentru comunisti.
Comunisti – Romania = 2-0Vor castiga si a treia oara comunistii lupta impotriva Romaniei? Sunt mari sanse.
A treia batalie adevarata se va da la alegerile prezidentiale. Aceasta e miza fundamentala, nu europarlamentarele.
Daca avem o Justitie functionala, daca intr-o oarecare masura coruptia a inceput sa fie eradicata, toate acestea se datoreaza presiunii U.E. si sprijinului din partea presedintelui Romaniei. Traian Basescu este cel ce a denuntat “limbajul dublu”. Este si faptul (principal) pentru care P.S.D.-ul l-a considerat si il considera pe Traian Basescu dusmanul de moarte si a declansat impotriva sa o campanie mediatica la scara nationala. Basescu e tapul ispasitor al politicii comuniste de demolare a Romaniei si saracire a poporului roman.
Faptul ca Justitia si-a capatat intr-o mare masura independenta fata de politic si a inceput sa produca rezultate prin condamnari definitive a marilor infractori politici demonstreaza ca s-a facut un pas mare spre un stat de drept, un stat real democrat.
Daca U.S.L. va avea si presedintia Romaniei, nimic nu le va mai sta in cale comunistilor pentru a-si supune Justitia, pentru a intoarce din nou roata istoriei in favoarea lor, pentru ridicarea la rang de lege a coruptiei, a hotiei, a saraciei nationale. Iar Adrian Nastase va fi din nou prim-ministru…
Saracirea poporului se face in mod perfid, prin masuri de “ajutor social”, mariri de pensii si salarii, mariri de ajutoare sociale, in conditiile in care noi – intreaga natiune -  ne imprumutam pentru acesti bani. Tot noi ii vom da inapoi, cu dobanda cu tot. U.E. ne da bani pentru modernizarea Romaniei, dar noi nu-i cheltuim. In 2013 mai avem de cheltuit apoximativ 6 miliarde de euro, bani “moca”. Vrem, insa, sa vindem aurul pe comision.
Dar cum a ajuns domnul Antonescu candidat la presedintia Romaniei? Dupa esecul  P.N.L.-ului condus de Tariceanu (sustinut la guvernare de P.S.D.) la alegerile din 2008, domnul Antonescu i-a propus lui Ponta sa continue o noua forma de colaborare, formand o majoritate confortabila pentru a putea acapara puterea politica in Romania. Ca urmare a acestui acord, domnul Antonescu a ajuns presedinte al P.N.L., asa a aparut U.S.L. si domnul Antonescu ca candidat la presedintia Romaniei. 


Nu e nimic rau in lupta politica, daca aceasta lupta nu e doar una “politicianista”, de orgolii, de cine fura mai mult, si daca scopul acestei lupte politicianiste nu este demolarea statului de drept. Din nefericire pentru poporul nostru, asa cum se tot vede din 1989 pana acum, comunistii nu au avut niciodata un program real dedicat prosperitatii tarii, a noastra, a poporului care i-a votat. Ei au doar un scop, puterea. PUTEREA ABSOLUTA.
Timpul trece in favoarea comunistilor. La alegerile prezidentiale U.S.L. va castiga chiar si daca va avea ca propunere o maimuta sau un umeras. De ce? Pentru ca - de fapt - in Romania, Dreapta nu exista. Demagogi de dreapta sunt destui, e adevarat. Mai nou, se vehiculeaza niste nume pentru prezidentiale din partea “Dreptei”. Daca nu ar fi de plans, ar fi de ras. Sper ca nimeni nu intelge ca eu am ceva personal cu cineva, asa cum nu am nimic personal cu nimeni.
Practic, lipseste chiar Dreapta. Tot practic, celor ce sustin Dreapta, cati sunt ei, le lipseste un candidat credibil. Lipseste si mesajul de dreapta. Lipseste un candidat care sa stie ce vrea, care “sa ia taurul de coarne” cum se spune. Este foarte adevarat ca daca nu ai nimic de spus, nu ai cum sa ai un mesaj. Cu politicieni manufacturati (din plastilina), ce sa faci?
Din actuala ecuatie politica, mai corect spus politicianista, lipseste chiar poporul. Dar poporul e fericit, nu moare de foame si asta e tot ce conteaza pentru el, “fericiti cei saraci cu duhul”.
Prin urmare, daca situatia va ramane tot una politicianista, comunistii vor castiga prezidentialele lejer si vor invinge poporul roman pentru a treia oara.
Da-l dracului de stat de drept. Cu strambi e mult mai usor.


Intrebare: "Unde e industria romaneasca?" E cumva desfiintata? Au fost fabricile si uzinele taiate si vandute la fier vechi? Precis au fost extraterestrii...Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu