miercuri, 30 octombrie 2013

USL-ismul - un concept creat pentru prosti si puturosi



Vi-l mai amintiti pe Dumitru Sechelariu, cel ce a fost primar la Bacau, unul dintre baronii rosii ai Romaniei “capitalismului de cumetrie”? E cel ce a facut nemuritoare sintagma: “Pulimea ma voteaza”. Chiar asa, cine sa voteze PSD-ul?
In spirit neocomunist-socialist, USL continua de fapt strategia sovietica de tampire si amagire a poporului roman. Dupa ce in 1945 a inceput campania de lichidare a poporului roman sub lozinca demagogica a unei societati in care curge lapte si miere, respectiv comunismul de tip sovietic fabricat de NKVD, iata ca USL promite in 2013 mariri de pensii chiar si in conditiile in care Romania, noi toti, ne imprumutam pentru a plati pensiile. In plus, ca si cum acest fapt nu ar fi destul de grav, ideea maririi pensiilor este mentinuta chiar si in contextul actual, in care rectificarea bugetara este negativa, sumele colectate fiind cu circa 4,5 miliarde de lei in minus! Poate si pensionarii ar trebui sa inteleaga faptul ca toti romanii platesc imprumuturile facute pentru pensii, cu tot cu dobanda.
Dar de ce vrea USL marirea pensiilor? Din grija fata de pensionari? In nici un caz. Doar prea-prostii pot sa mai creada asa ceva. Pulimea. Politica USL-ista e perfida si bine gandita, ea adresandu-se majoritatii inapoiate, prostilor, betivilor si puturosilor. Numarul pensionarilor (sa nu uitam, produsi tot de PCR-USL) este cu mult mai mare decat populatia activa, deci pensionarii reprezinta un numar semnificativ ca masa de manevra pentru vot, pentru alegerile viitoare. E foarte adevarat ca Tariceanu s-a inselat, avem davada practica, dar - stiti vorba - prostu’ insista. Sau poate USL a realizat ca da chix, ca tara se va satura de ei inainte de alegerile din 2014, si vor sa-si asigure cat de cat un sprijin popular. Sprijinul pensionarilor. Fara nicio indoiala, politica USL-ista este o politica populista, dedicata special prostimii sau mai plstic, citandu-l pe…. , pulimii.
Cand Costache Negruzzi a scris “Alexandru Lapusneanu” si a creat istorie in stiintele sociale cu celebra replica “prosti, dar multi” nu a putut banui ca un intreg regim social se poate baza pe aceasta filozofie simpla. 



Comunismul si socialismul au adoptat filozofia prostiei, conducerea prostilor este mult mai usoara decat conducerea unor oameni destepti. Prin urmare in toata istoria Romaniei, de la invazia sovietica pana in prezent, se vede aceeasi directiva  transpusa in practica, tampirea poporului roman.
Unul dintre exemple de anihilare/distrugere a valorilor, in special a intelectualilor veritabili, este masacrarea acestora prin impuscare in anii 1950-1952.  Desfiintarea clasei valorilor, perpetuarea unor false valori sociale, fundamentarea dupa 1989 a unui stat corupt ca principiu de existenta, nu a facut decat ca prostimea sa creada ca ea si numai ea are reprezinta STATUL ROMAN. Nimic mai fals, nimic mai periculos. Prostimea nu poate sa reprezinte nimic. Prostimea nu poate sa produca nimic. Prostimea nu poate sa propuna altceva decat inapoiere.
In randul nesfarsit al exemplelor de tampire si mentinere in prostire a poporului roman este si introducerea religiei ca materie de invatamant, in invatamnatul laic (si statul roman este tot laic). E adevarat ca pentru prostani nu conteaza. Dar pentru evolutia sau mai degraba involutia acestui popor, conteaza foarte mult. Si ca sa intelegem si mai bine politica de tampire prin religie a poporului roman, iata ca mai nou in curtea scolilor laice din Romania se construiesc biserici. Chiar asa, de ce sa mai mearga copiii la scoala cand pot sa mearga la biserica?
In Hunedoara, in curtea scolii generale nr. 8 a inceput constructia unei biserici. Dupa ce ca spatiul scolilor este insuficient pentru construirea bazelor sportive necesare educatiei, acest spatiu se micsoreaza prin construirea de biserici. De remarcat si faptul ca biserica are un amplasament la o distanta de circa 10 metri de un bloc de locuinte. 


USL ar trebui sa invete ca faptele zugravite de Grigore Ureche in al sau “Letopiset” s-au petrecut in secolul 16, “ză long taim ogou” cum ar zice Iliescu.

Dar cine si ce e de fapt aceasta monstruozitate numita USL? Este de fapt fostul PCR, nu cu Iliescu la comanda ca pana acum cativa ani, ci cu un produs iliescian, numit Victor Viorel Ponta. Cat despre PNL, el a incetat de mult sa fie altceva decat o anexa personala a lui Ponta, un partidulet cu aproximatv 12%, dar cu mari ambitii socialiste. Daca eu m-as insela, ar insemna ca PNL sa nu mai fie la guvernare, sa nu mai fie partas la dezastrul neocomunist USL-ist. Dar PNL se bucura de ciolan, alaturi de PSD, facand in acelasi timp - din gura - opozitie si crezand ca mai pacaleste pe cineva. Mai mare rasul. Dar si mai greu plansul acestei tari. PNL este mai vinovat de dezastrul Romaniei decat PSD.
„Victor, ce vrei tu să faci pentru România?”, l-a întrebat Biden. „Păi, mai întîi cianurez şi cutremur România, apoi o fracturez hidraulic! Doar e moştenire de la tata! Recunosc Kosovo, puteţi da startul dezmembrării teritoriale a României! Ce mare lucru, dacă mie îmi merge bine! Poporul cu cianura şi cutremurele, iar noi, cu mălaiul” (http://ioncoja.ro/doctrina-nationalista/toti-doamne-toti-niste-criminali/)
DREAPTA trebuie – este o obligatie – sa ajunga la putere si sa schimbe macazul, suntem pe o directie gresita, ca popor, ca tara.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cacatii de la liceul Traian Lalescu si Justitia EP. 14

  Justitia si cacatii de la liceul teoretic Traian Lalescu Hunedoara (14) `              EPISOD   14    SLUGILE CACATILOR dupa Gheorghe...