marți, 29 ianuarie 2013

Bugetul Educatiei COPIAT de la Boc



Deputatul PSD Anghel Stanciu a declarat că în bugetul Educaţiei sunt cifre la a treia zecimală luate din programul Boc.
http://www.evz.ro/detalii/stiri/anghel-stanciu-despre-bugetul-educatiei-e-copiat-la-a-treia-zecimala-din-programul-boc-1021378.html

"Vă doresc succes domnilor miniştri, dar dacă un premier tânăr, un ministru de Finanţe tânar, un ministru al bugetului, Liviu Voinea, mult mai tânăr şi conferenţiar universitar, dacă nu mă înşel, găsesc să copieze de la cap la coadă bugetul domnului Gherghina (Gheorghe Gherghina, secretar de stat la Ministerul Finanţelor şi în Guvernul Boc, n.r.), atunci mă întreb de ce am cheltuit bani cu dânşii pentru şcoală. Pentru că acest buget îl ştiu de zece ani. Era bine măcar să se schimbe programul, softul. Sunt cifre la a treia zecimala copiate din programul Boc, înseamnă că a fost bun", a spus Anghel Stanciu la şedinţa comisiilor reunite pentru învăţământ.





Ca sa fiu impartial, dar si sa probez ca am memorie buna, reamintesc "tutulor" ca Ponta cand era in Opozitie a afirmat clar ca nu va face nimic altceva decat se facea si pe vremea lui Boc, cu unica diferenta specificata, ca lucrurile se vor face mai transparent.


Cel mai transparent caz este acela al directorului Ciurel (vicepresedinte al PSD Gorj) de la Compania Energetica Oltenia, pus director de PSD. Domnul director de stat Ciurel s-a transformat in manager privat. Si pentru asta statul (adica noi) a mai paltit 150000 Euros. Daca Ciurel ca director de stat putea avea salariul de maxim 4500 lei, acum, ca manager privat poate sa si-l faca de 45000 de Euros.
http://stirileprotv.ro/stiri/social/manageri-privati.html



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cacatii de la liceul Traian Lalescu si Justitia EP. 14

  Justitia si cacatii de la liceul teoretic Traian Lalescu Hunedoara (14) `              EPISOD   14    SLUGILE CACATILOR dupa Gheorghe...