miercuri, 30 ianuarie 2013

Un alt caz de plagiat. O alta desteapta a neamului

Anul trecut, in 2012 cand se dovedise plagiatul lui Ponta, PSD-ista Olguta Vasilescu isi dadea cu parerea despre plagiat, considerand ca e permis sa se copieze 30% dintr-o carte. Asa si-a facut si ea studiile. Pe copiate.
Azi aflam ca si doctoratul tot pe plagiat si l-a facut aceasta PSD-ista, ajunsa pe linie de partid primar al Craiovei.
Eu nu inteleg de ce prostii vor sa se acopere cu hartii. Prostia, ca si hotia, iese repede la iveala. Sau unii confunda titlul stiintific de doctor cu vreo... crema sau alifie?

"Mulţi impostori au copiat în tezele de doctorat, însă puţini au fost aceia care s-o poată egala pe primăriţa Craiovei în ceea ce priveşte metoda de plagiere! În teza sa, Lia Olguţa Vasilescu a copiat de la un capăt la altul, nefăcînd altceva decît să preia din loc în loc pasaje întregi din „Tratatul de sociologie generală” al lui Pareto! Pentru cei care n-au citit primul nostru episod, reamintim că Olguţa Vasilescu şi-a luat doctoratul în anul 2007 la Facultatea de sociologie din cadrul Universităţii Bucureşti, cu lucrarea „Contribuţia lui Vilfredo Pareto la dezvoltarea sociologiei moderne”, avîndu-l conducător ştiinţific pe concitadinul său, Dumitru Otovescu, profesor în cadrul Universităţii din Craiova, cunoscut ca editorul lui Hitler, după publicarea cărţii „Mein Kampf” "scriu cei de la cotidianul.ro http://www.cotidianul.ro/olguta-vasilescu-a-plagiat-masiv-din-pareto-in-teza-de-doctorat-ii-205545/

Nu stim daca plagiatoarea Vasilescu a realizat si traducerea textului din franceza, dar daca traducerea ii apartine, Olguta stie franceza. Ce fel de franceza? Franceza Rrromanes, desigur.
Cum traduce Vasilescu "motif experimental" din franceza in romana? Prin "motiv sentimental".
Bineeee fato!
Hai Rrromania.....
Sa facem o petitie sa o sustinem pe Vasilescu pentru functia de "Prim vice-prim ministru".



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cacatii de la liceul Traian Lalescu si Justitia EP. 14

  Justitia si cacatii de la liceul teoretic Traian Lalescu Hunedoara (14) `              EPISOD   14    SLUGILE CACATILOR dupa Gheorghe...