duminică, 8 iulie 2012

Andronescu NU

Rezultatele de la sesiunea iunie a Bacalaureatului 2012 au generat - cum e normal - nemultumiri. Rezultatele sunt asemanatoare celor din 2011, adica proaste.
Minunat prilej pentru PSD sa mai dea o lovitura de imagine, prin atacul la Funeriu si Basescu, dar - din fericire - sa isi faca din nou publice intentiile, confirmand orientarea sovietica ce-i domina, dar ii si hraneste in acelasi timp.
Numirea lui Andronescu din nou la Educatie o consider nu doar periculoasa pentru natiunea romana, o consider emblematica pentru caracterul sovietic al acestui guvern, "cel mai cinstit guvern din ultimii 22 de ani". In trufia lor USL-istii se comporta ca si cand ar mai fi cocotati pe tancurile sovietice, infaptuind cooperativizarea. Sunt sigur ca si cooperativizarea a fost - in conceptia lor - o fapta mareata si spre binele poporului roman. Astia chiar ne cred tampiti.
Daca natiunea romana e o natiune de tampiti, asta se datoreaza sistemului de invatamant sovietic, ce - conform directivelor NKVD - trebuia sa ne transforme intr-un popor de tampiti. Si au reusit in cei aproximativ 70 de ani de invatamant sovietic in Romania.
Legea nr 1/2011 este prima lege cat de cat buna din cei 22 de ani de la caderea regimului sovietic-ceausit. Faptul ca nu e perfecta, e mai putin important, legile pot fi amendate. Dar datorita acestei legi s-a putut dovedi putregaiul invatamantului romanesc, putregaiul sovietic si asta doare. Doare la constiinta bolsevica a PSD-istilor.
Este evident, ca si plagiatul lui Ponta, ca acest guvern si chiar acest parlament nu pot conduce Romania spre progres si implicit spre prosperitate. Nu pot pentru ca nici nu vor!
Sper ca acest guvern sa cada cat mai curand, pentru ca doar asa ne vom putea scapa de Ponta si Andronescu.





Andronescu nu si-a facut niciun repros ca a desfiintat scolile profesionale, batandu-si joc de copiii Romaniei, de acest popor. Faptul ca elevii ajung la liceu fara sa cunoasca Aritmetica arata valoarea reala a educatiei in Romania.
Andronescu vorbeste de "Bacalaureat diferentiat". Habar nu are despre ce vorbeste. Si o da de gol proiectul unei noi legi a educatiei, pentru ca proiectul de lege pe care PSD il sustine ne arata de fapt intoarcerea la statul si invatamantul sovietic.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cacatii de la liceul Traian Lalescu si Justitia EP. 14

  Justitia si cacatii de la liceul teoretic Traian Lalescu Hunedoara (14) `              EPISOD   14    SLUGILE CACATILOR dupa Gheorghe...