sâmbătă, 21 iulie 2012

PLAGIATUL LUI PONTA. Cum le-a dat un avocat sentinţa în plic celor opt judecători din CONSILIUL NAŢIONAL DE ETICĂ

Plagiatul lui Ponta consta in copierea unor texte de la altii. NU are nicio legatura cu "modul" de citare. Lipsa citarii produce plagiatul.
In rest, vorbe si presiuni. Presiuni ale Ministerului Educatiei pentru spalarea "Micului Titulescu". Ministerul a creat special o alta comisie formata din trei indivizi care au formulat concluzia ca Ponta nu a plagiat, au dat in plic aceasta concluzie Comisiei Nationale de Etica, care a zis "asa e". Manarii comuniste.
Dar si o cercetare penala. Fostul director adjunct al Oficiului Român pentru Drepturi de Autor (ORDA), Eugen Vasiliu a declarat într-o intervenţie televizată că premierul Victor Ponta poate fi cercetat penal de către Parchet, după ce a fost demonstrat că lucrarea sa de doctorat este un plagiat.

Comisia de Etică a Universităţii Bucureşti a publicat documentele pe care se bazează verdictul de plagiat al lui Victor Ponta.

http://www.unibuc.ro/n/organizare/docs/2012/iul/20_12_13_58Analiza_comparativa_teza_de_doctorat_Victor_Ponta.pdf


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cacatii de la liceul Traian Lalescu si Justitia EP. 14

  Justitia si cacatii de la liceul teoretic Traian Lalescu Hunedoara (14) `              EPISOD   14    SLUGILE CACATILOR dupa Gheorghe...