sâmbătă, 14 iulie 2012

Standardele europene - tema pentru Ponta

Intr-un mod hotarat UE a cerut guvernului Ponta sa respecte institutiile democratice ale statului.UE a salvat democratia in Romania, e cert.
Ca Basescu - ca presedinte de republica - e bun sau nu, nu ma intereseaza, atat timp cat statul roman functioneaza in limitele democratiei. Ce am inteles eu este ca Ponta si Antonescu nu-l inghit pe Basescu si au transformat politica intr-un mijloc de rafuiala personala, antrenand in aceasta prostie si statul roman prin institutiile sale. Ca s-a saturat lumea de Basescu sau nu, acest fapt nu e un motiv pentru demitere. Dar, poate fi acceptat un asemenea demers, daca se respecta democratia in toate aspectele ei. Ceea ce Ponta si Antonescu nu au facut. Ca ei sunt smecheri, ca sunt multi.
M-a amuzat trufia cu care a plecat la Bruxelles prim-ministrul provizoriu Ponta sa le explice el europenilor cum e cu Basescu. Ponta a crezut ca la Bruxelles e ca la PSD, unde tatuca Iliescu si unchiul Nastase ii dau voie lui Goe sa fie smecher. Si-a luat-o Ponta peste bot de la toti, de unde rezulta ca pentru Europa, democratia nu e o lozinca demagogica.
Sper ca lectia primita de Ponta sa fie o lectie pentru toti bouriticii romani.
Ca stat, trebuie sa fim recunoascatori UE, ne-a salvat democratia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cacatii de la liceul Traian Lalescu si Justitia EP. 14

  Justitia si cacatii de la liceul teoretic Traian Lalescu Hunedoara (14) `              EPISOD   14    SLUGILE CACATILOR dupa Gheorghe...