marți, 3 iulie 2012

The Economist il citeaza si nu il plagiaza pe ministrul Rus

Cu titlul

Romanian politics

My name is Paste. Copy Paste.

Jul 3rd 2012, 8:57 by V.P. | BRUSSELS

The Economist face o usoara ironie la adresa lui Ponta si il citeaza apoi pe ministrul de interne Rus (PSD), dar nu in probleme de economie sau de politici economice, ci in probleme de plagiat („De la Platon şi Aristotel, oricine a scris vreodată o teză de doctorat în filosofie sau în ştiinţe sociale a plagiat”).
Pe un blog al revistei se fac mai multe comentarii referitoare la situatia din Romania, inclusiv la trecerea Monitorului Oficial şi a Institutului Cultural Român în subordinea Guvernului condus de Ponta sau prezenţa acestuia la Bruxxelles, deşi Curtea Constituţională a hotarat ca Traian Băsescu sa participe la Consiliul European.
Si aminteste si de promisiunea facuta de Ponta de a demisiona ziaristului de la El Pais

http://www.economist.com/blogs/easternapproaches/2012/07/romanian-politics

"In an interview (link in Spanish) with El Pais last week, Mr Ponta promised to resign if proven that his PhD about the International Criminal Court was an act of plagiarism. He made those statements before the ethics committee in charge gave its ruling, with its chairman saying it was plagiarised "copy-paste style", 85 of pages of a total of 307, from the work of another Romanian scholar."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cacatii de la liceul Traian Lalescu si Justitia EP. 14

  Justitia si cacatii de la liceul teoretic Traian Lalescu Hunedoara (14) `              EPISOD   14    SLUGILE CACATILOR dupa Gheorghe...