joi, 26 iulie 2012

USL duce tara spre regimul totalitar de tip sovietic, Justitia e obiectivul lor principal

USL a semnat un acord prin care urmeaza sa se desfiinteze DNA, Curtea Constitutionala si ANI.
Eu l-am banuit doar pe Ponta, ca simbol al comunistilor PSD-isti de porniri totalitariste. M-am inselat. Aceasta uniune impotriva naturii, USL, isi doreste puterea totala, puterea discretionara, isi doreste Justitia ei. USL-istii vor sa domneasca ca Ceausescu, sprijiniti de "Servicii" si Justitie.

http://www.adevarul.ro/actualitate/Demolarea_Justitiei-cu_aprobare_de_la_USL_0_743925953.html#

Pe 13 iulie, Victor Ponta (PSD), Daniel Chiţoiu (PNL) şi Daniel Constantin (PC) şi-au pus semnătura pe un acord cu mai multe ONG-uri, care cer desfiinţarea Curţii Constituţionale, ANI, DNA şi CNSAS.
Ziarul „Adevărul" a intrat în posesia unor documente care dovedesc în premieră că actuala putere nu se dă înapoi să pună în discuţie independenţa Justiţiei. Este vorba de un acord încheiat, la zece zile după declanşarea operaţiunii de demitere a preşedintelui Traian Băsescu, între liderii USL şi un grup de 53 de organizaţii şi asociaţii, grupate sub titulatura Consiliul Naţional al Societăţii Civile (CNSC).
Acordul este semnat, din partea USL, de copreşedinţii Victor Ponta (PSD), Daniel Chiţoiu (PNL) şi Daniel Constantin (PC), iar din partea CNSC de către Mircea Dogaru, preşedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate. De remarcat că primii trei fac parte şi din Guvernul României.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cacatii de la liceul Traian Lalescu si Justitia EP. 14

  Justitia si cacatii de la liceul teoretic Traian Lalescu Hunedoara (14) `              EPISOD   14    SLUGILE CACATILOR dupa Gheorghe...