joi, 23 mai 2013

Cine ne sunt conducatorii? (I)

"FIECARE POPOR ISI MERITA CONDUCATORII"



Ca noi suntem mioritici sau bouritici sau manelisti, conteaza, caci noi votam si noi ne alegem conducatorii.
Asa cum am mai scris, s-au produs mutatii profunde in "constiinta nationala" in ultimii 100 de ani, fata de epoca lui I.L. Caragiale, acum iubim si tradarea si tradatorii. Ceea ce spune multe.

Dar asta nu e o scuza pentrtu cei ce si-au dorit sa conduca aceasta tara, din pozitii mai mult sau mai putin importante.

Si am inceput acest demers determinat de o stire de ultima ora, condamnat definitiv pentru corupţie, Adrian Năstase ţine prelegeri studenţilor la drept. (http://www.gandul.info/stiri/condamnat-definitiv-pentru-coruptie-adrian-nastase-tine-prelegeri-studentilor-la-drept-pentru-noi-a-fost-o-adevarata-placere-10895474).
Pe 16 mai, Adrian Năstase a susţinut o prelegere la Facultatea de Drept a Universităţii Titu Maiorescu, o universitate particulară. Fostul premier a vorbit studenţilor despre reprezentarea Romaniei la Uniunea Europeană. El a fost invitat să susţină această prelegere de către decanul Facultăţii de Drept, Liviu Ispas. În acest moment, situaţia juridică a lui Adrian Năstase este aceea a unui condamnat care îşi ispăşeşte pedeapsa în libertate. Năstase a fost eliberat condiţionat, iar instanţele au decis că poate ispăşi pedeapsa în libertate

Noi prea ne-am obisnuit ca Romania sa fie "tara tuturor posibilitatilor", prea am ajuns tara in care "merge si asa", prea a ajuns hotia sa stea in capu' la masa.

La asa popor, asa conducatori. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cacatii de la liceul Traian Lalescu si Justitia EP. 14

  Justitia si cacatii de la liceul teoretic Traian Lalescu Hunedoara (14) `              EPISOD   14    SLUGILE CACATILOR dupa Gheorghe...