marți, 21 mai 2013

Justitia isi confirma statutul, Babiuc si Cioflina la parnaie

Ceea ce pentru cei mai multi era doar un ideal, pentru politicieni un cosmar, iata se intampla: Justitia isi face datoria.
Ultimul exemplu de reusita a Justitiei romanesti il reprezinta condamnarea definitiva cu executare (pronuntata ieri) a lui Babiuc (fost ministru al apararii), a lui Cioflina (fost sef al SMG) si al lui Becali George (deputat), in dosarul "schimburilor de terenuri".
Chiar daca Babiuc si Cioflina vor executa doar opt luni din pedeapsa, faptul in sine, pedepsirea infractorilor este directia pozitiva care condiuce spre o evolutie sociala sanatoasa.
Becali G., ca si Nastase A., demonstreaza prabusirea unui mit, Parlamentul e ascunzatoarea infractorilor. Nu mai e.

Viva Justitia!

P.S.
(23 mai 2013)
Exista un zvon (zvonuri). Un zvon care raspunde la intrebarea de ce Antonescu e in lacrimi din cauza condamnarii lui G. Becali. Explica si afirmatia lui G. Becali "Am fost tradat de Statul Roman". Becali l-ar fi sponsorizat pe Antonescu (cat si USL-ul), in 2012. Zvonurile aici se impart, cea mai modesta suma vorbeste de un milion de euro. Un milion direct la Antonescu?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cacatii de la liceul Traian Lalescu si Justitia EP. 14

  Justitia si cacatii de la liceul teoretic Traian Lalescu Hunedoara (14) `              EPISOD   14    SLUGILE CACATILOR dupa Gheorghe...