sâmbătă, 18 mai 2013

De ce se arunca inimile la gunoi?

Transplantul de organe in Romania este destul de firav, desi a debutat cu multe intentii bune si cu mult fast. Din fericire a fost sustinut si de o campanie media, ce a avut ca rezultat deschiderea romanilor pentru donarea de organe.
Dar noi traim in Romania, adica in tara manelistilor, tara in care si intentiile bune mor. Altfel nu se poate explica faptul ca desi exista oameni ce au nevoie de transplant de inima, desi exista chirurgi care sa faca astfel de interventii, desi exista si donatori, aceste operatii nu au loc, iar in acest an, 2013, s-au aruncat la gunoi 55 de inimi. Inimi ce puteau salva 55 de vieti. Medical vorbind.

Cat de inapoiati suntem, cat de primitivi! Problema nu se pune la nivel de mase, ci la nivelul "conducatorilor". Nu cred ca mai exista o tara in care asa de multi prostani sa ajunga sa ocupe functii in stat. "Statul" a ajuns cuibusorul cald pentru toti prostanii natiunii.

Eu n-am uitat ca "fiecare popor isi merita conducatorii", doar ca in cazul nostru avem de a face cu o manipulare institutionalizata. Iar manelistii voteaza la un mic si o bere. Si tot voteaza, aceiasi indivizi. Sunt personaje ce au deja cinci mandate in Parlament, cu rezultate apropiate de zero.



Dar nu numai inimile se arunca la gunoi. Totul se arunca la gunoi. Tot ce nu foloseste imbuibarii acum. In acest moment. Ce-o fi maine? De ce sa ne batem capul?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cacatii de la liceul Traian Lalescu si Justitia EP. 14

  Justitia si cacatii de la liceul teoretic Traian Lalescu Hunedoara (14) `              EPISOD   14    SLUGILE CACATILOR dupa Gheorghe...