marți, 26 februarie 2013

De ce a demisionat Papa de la Roma? De rusine pentru homosexualii si pedofilii pe care ii conduce

Papa Benedict al n-ulea, si-a anuntat demisia din fruntea bisericii, adica din fruntea crestinismului.
Dar ce e crestinismul? Pe langa faptul ca e o religie evreiasca. Pe langa acest fapt, crestinismul este o organizatie bisericeasca plina de homosexuali si pedofili. Datorita existentei acestora la toate nivelurile bisericii, Papa nu a mai facut fata. Se pare ca nu a mai facut nici spate, din cauza varstei.
Homosexualitatea nu e o manifestare normala, este o deviatie comportamentala mult mai grava decat pedofilia. Eu - acum - chiar devin banuitor, una dintre caile de propagare a homosexualitatii si in sfera socialului laic, adica in politica, se datoreaza bisericii crestine, a popilor homosexuali. Pervertirea sufletului si a anusului se face prin biserica.
Faptul este demonstrat de libertatile incredibile si anormale de care incep sa se bucure homosexualii. Ma refer in special la adoptarea copiiilor. Pai daca homosexualitatea este lasata de Dumnezeu, de ce nu pot ei sa-si faca proprii copii regulandu-se in cur?
Biserica crestina nu are legatuira cu moralitatea. Este doar un mecanism de facut bani.
Mai grav, perverteste sufletul si curul.

Sper sa am timp in viitor pentru a face o sinteza asupra originilor si evolutiei bisericii crestine.

SA NU UITAM! - In Romania s-a eliminat din invatamant "Evolutionismul" pentru a se face loc religiei. Religia fututului in cur si a violarii copilasilor.

In Romania trebuie sa se ridice valorile deasupra impostorilor, trebuie sa se afirme o noua clasa politica, noi politicieni trebuie sa ajunga la putere, pentru a indrepta natiunea spre progres, nu spre Tanacu!

Intelectualitatea romana trebuie sa sustina un nou partid, un partid al competentilor si al oamenilor cinstiti.




Nu am dorit sa pun niste filme cu scene porno cu popi.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cacatii de la liceul Traian Lalescu si Justitia EP. 14

  Justitia si cacatii de la liceul teoretic Traian Lalescu Hunedoara (14) `              EPISOD   14    SLUGILE CACATILOR dupa Gheorghe...