vineri, 22 februarie 2013

Guvernul a descoperit cauza prabusirii economiei

Pe langa "greaua mostenire", guvernul a identificat principalul generator al crizei economice, cauza stagnarii sociale, factorul care ne trage in jos ca natiune.
Nu ne merge rau pentru ca suntem prosti, pentru ca bancherii ne fura, pentru ca guvernul ne sufoca cu taxe si impozite. Nu. Ne merge rau din cauza biciclistilor.
Biciclistul este inamicul economiei, este dusmanul cresterii economice, este acel ceva indezirabil pentru guvern. 
Biciclistul nu-şi cumpără maşină, deci nu ia credit, nu cumpără benzină, nu cumpără cauciucuri de iarnă, nu apelează la service, nu plăteşte asigurare, nici rovinietă, nici taxa de poluare, nici amenzi, nu foloseşte parcarea cu plată, nu-şi dotează bicicleta cu sistem audio de ultimă generaţie, nu-si pune GPS si nici revizii nu-si face la bicicleta.
În plus, nu suferă de obezitate. Deci este sănătos! Oamenii sănătoşi nu sunt necesari pentru economie. Ei nu cumpară medicamente (să înflorească farmaciile), nu plătesc analize medicale, nu merg la medici (să-i umileasca cu spaga), Biciclistii nu vor sa contribuie la cresterea PIB-ului! De aceea biciclistii trebuie stârpiţi de mici!


Am raspuns al intrebarea: "De ce nu mai au voie biciclistii pe sosea?"




 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cacatii de la liceul Traian Lalescu si Justitia EP. 14

  Justitia si cacatii de la liceul teoretic Traian Lalescu Hunedoara (14) `              EPISOD   14    SLUGILE CACATILOR dupa Gheorghe...