luni, 25 februarie 2013

Monitorizarea pe justitie a dat roade. Doi fosti ministri la parnaie


Ca cetatean satul de escrocheriile facute de politicieni si de functionarii statului nu pot decat sa ma bucur ca UE ne monitorizeaza Justitia si sper ca aceasta monitorizare sa mai dureze cel putin doi ani.
Probabil ar trebui sa facem o petitie sa cerem continuarea monitorizarii.
Cel mai recent succes al justitiei in Romania il reprezinta condamnarea definitiva cu executare a doi fosti ministri, Decebal Traian Remeş şi Ioan Avram Mureşan la câte trei ani de închisoare.
"Banii şi produsele alimentare au fost primite în scopul favorizării firmei SC Construct Europromt SRL Certeze (aparţinând fiului omului de afaceri Ciorbă Gheorghe) la câştigarea a două licitaţii publice de atribuire de lucrări de amenajări funciare, prin exercitarea influenţei pe care ministrul o avea asupra funcţionarilor însărcinaţi cu derularea procedurilor de achiziţie publică, din cadrul Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare (ITRSV) Râmnicu Vâlcea - structură aflată în subordinea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale", au precizat procurorii DNA

Se poate, prin urmare. Justitia nu e doar pentru gainari.
Inlaturarea infractorilor asigura accesul oamenilor cinstiti in functiile statului. Prea a ajuns Romania tara in care daca nu furi esti pericol social.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Greta, alegerile prezidentiale 2019 si nimicul romanesc

Alegerile Europarlamentare din acest an au aratat clar ca o parte a cetatenilor romani a decis sa voteze altceva, adica oameni noi in po...